Corvinul a pierdut primul amical din Slovenia, după ce revenise de la 0-2. Unul dintre nou-veniți a marcat pentru trupa lui Florin Maxim

Andrei PASCU 22 Jun. 2024, 14:21 Liga 2
Corvinul a pierdut primul amical din Slovenia, după ce revenise de la 0-2. Unul dintre nou-veniți a marcat pentru trupa lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a avut parte de un meci spectaculos în primul test programat în cantonamentul din Slovenia, acolo unde se află de câteva zile. Formația lui Florin Maxim a marcat două goluri și a încasat trei în testul cu NS Mura, echipă care a terminat pe locul 6 în ediția trecută a primei ligi din Slovenia.

Încă de la pauză a fost condusă Corvinul Hunedoara, scor 1-2, iar în final a cedat cu 2-3. Întâlnirea a avut loc vineri seară.

Corvinul Hunedoara, eșec în primul amical disputat în cantonamentul din Slovenia

În prima repriză, Corvinul a reușit să puncteze prin Chukwu Goodnews (minutul 42), care a intrat pe teren pe parcursul reprizei, în locul conaţionalului său King Otega. Slovenii au fost mai exacți la finalizare, iar astfel au reușit să încheie chiar și primele 45 de minute în avantaj.

Partea a doua a fost una bună pentru Corvinul în primele minute, întrucât a reușit să egaleze la nouă minute de la fluierul de start al părții finale. A punctat Andrei Hergheligiu, după ce a fost dictată o lovitură de la 11 metri, dar în cele din urmă slovenii au mai marcat un gol și au reușit să se impună cu 3-2.

Corvinul Hunedoara a început partida cu NS Mura în formula: Fl. Iacob – Fv. Iacob, M. Chindriș, Ant. Manolache, Al. Neacșa, Hrezdac, T. Mitran, Bradu, Ubbink, Gîrbiță, King. După pauză au evoluat: Lefter – Nic. Pîrvulescu, Lică, D. Pop, Velisar – Cărăruş – Lupu, Roger, Hergheligiu, Câmpan – Goodnews, Sg. Buş.

Corvinul Hunedoara întâlnește campioana Sloveniei în următorul amical

Corvinul va mai disputa partide de verificare în cantonamentul din Slovenia, acolo unde se află de luni, 17 iunie. De acum, la data de 25 iunie va avea loc a doua întâlnire de tip test, cu NK Celje, campioana Sloveniei. Partida va avea loc la Ljubljana, tot de la ora 18:00 a României, așa cum s-a întâmplat și cazul jocului de vineri.

Reamintind, în perioada 17-28 iunie, în stațiunea montană Rogla, Florin Maxim și colegii săi din stafful tehnic pun bazele verii istorice pentru ”corbi”, care vor participa în preliminariile Europa League din postura de câștigătoare a Cupei României.

Conducerea clubului hunedorean a fost activă pe piața transferurilor și a operat 11 achiziții în această vară. Cu clubul pregătit de Florin Maxim au semnat: Alexandru Gîrbiță (ex Viitorul Pandurii), nigerienii Goodnews Ibuchi Chukwu, Odejobi Toheeb Babatunde, Otega Jimmy King și Taiye Abolaji Rasaq, Ion Cărăruș (ex CS Mioveni), Sergiu Buș (ex Politehnica Iași), Roger Junio (ex Universitatea Cluj), Desley Ubbink (ex FC Emmen), Florin Iacob (ex UTA Arad) și Darius Grigore (ex ARO Muscelul Câmpulung Muscel).

Foto: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 22 Jun. 2024, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă