Dunărea Călărași l-a pierdut și pe Elijah Seymour. Mijlocașul a semnat cu o echipă din Liga 3

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 15:22 Liga 2

Elijah Seymour (23 de ani) a părăsit și el Dunărea Călărași, informație indicată de Liga2.ro încă de săptămâna trecută. Mijlocașul născut în Insulele Cayman, dar care are și cetățenie engleză, n-a mai suportat situația de la clubul din Liga 2 și a preferat să coboare o divizie.

Elijah Seymour a reziliat cu Dunărea Călărași și a semnat cu CSM Slatina

Elijah Seymour s-a înțeles, după ce a rămas liber de contract, cu CSM Slatina, ocupanta locului 2 în Seria 6 a Ligii a 3-a. În acest sezon de Liga 2, Elijah Seymour a jucat în doar șapte meciuri pentru Dunărea Călărași, adunând un total de numai 184 de minute.

Mijlocașul se află în România din 2019, iar de atunci a jucat pentru FC Voluntari 2,  CS Tunari, SC Popești Leordeni şi Dunărea Călăraşi.

Dunărea Călărași l-a pierdut și pe Bogdan Matei în detrimentul unei echipe din Liga 3 

Dunărea Călărași a mai pierdut un fotbalist în detrimentul unei echipei din Liga 3. Bogdan Matei (32 de ani) a ales să meargă la CS Afumați, iar într-un dialog cu Liga2.ro recunoștea că situația financiară complicată de la formația călărășeană a fost un factor important în decizia luată.

După aducerea mijlocaşului Alexandru Neagu, jucător cu prezenţe în eşaloanele superioare, echipa noastră a perfectat al doilea transfer al iernii.

Seymour Elijah Gregory, în vârstă de 23 de ani, este noutatea din lotulul pregătit de Ovidiu Burcă.

Fotbalistul originar din Insulele Cayman a mai evoluat în România pentru echipele Voluntari II,  CS Tunari şi Dunărea Călăraşi.

Bun venit, Seymour Elijah Gregory!”, îl prezintă CSM Slatina pe Elijah Seymour.

După cum a anunțat și CSM Slatina în comunicatul de prezentare a mijlocașului, e a doua mutare pe care o fac oltenii în actuala pauză de transferuri. Înainte, a semnat și Alexandru Neagu (29 de ani), care ultima dată a jucat în Liga 2, la Ripensia.

  • De la Dunărea au mai plecat Daniel Filip (Academica Clinceni), Eugen Nica (CS Tunari), Robert Sălceanu (împrumut FC Buzău) și Sorin Mănăilă (Metaloglobus), în timp ce Alexandru Popescu se va întoarce la echipă după ce s-a antrenat o săptămână cu Ripensia, potrivit Arena media.

CSM Slatina, la un punct de liderul Viitorul Dăeşti

În 15 etape din Liga 3, CSM Slatina a înregistrat 11 victorii, trei egaluri și o înfrângere. Singurul eșec a venit în partida din etapa a 9-a, cu Universitatea Craiova 2, de acasă, scor 0-2. În total, a adunat 36 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul seriei, Viitorul Dăești.

Ovidiu Burcă a preluat echipa olteană înaintea meciului din etapa a 4-a, luându-i locul lui Cristian Stănculețu. Cu Burcă, oltenii au înregistrat în campionat zece victorii, un egal și o înfrângere.

Foto: Dunărea Călărași și CSM Slatina 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-stoian-il-urmeaza-pe-carlo-danciu-de-la-astra-la-sr-brasov-la-echipa-suporterilor-stegari-au-ajuns-si-doi-jucatori-de-la-fc-brasov-19218289

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-albesti-ataca-accederea-in-play-off-cu-trei-transferuri-importante-robert-bajan-si-doi-fotbalisti-cu-zeci-de-meciuri-in-liga-2-au-semnat-cu-locul-5-din-seria-3-a-ligii-a-3-a-19218267

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scor-ireal-in-unirea-dej-sanatatea-cluj-echipa-lui-dragos-militaru-a-castigat-de-o-maniera-clara-amicalul-cu-divizionara-a-treia-19218249

https://liga2.prosport.ro/liga-3/luceafarul-oradea-acord-verbal-pentru-numirea-unui-nou-principal-lanterna-rosie-a-seriei-10-din-liga-3-a-convins-un-antrenor-cu-pretentii-sa-semneze-19218237

Andrei PASCU 02 Feb. 2022, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă