Ovidiu Burcă, numit antrenor la CSM Slatina. ”M-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2021, 20:40 Liga 3
Ovidiu Burcă, numit antrenor la CSM Slatina. ”M-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare”

Al doilea pas greșit consecutiv înregistrat de CSM Slatina în primele trei etape din sezonul de Liga 3 a dus la schimbarea antrenorului la echipa retrogradată din Liga 2, principala favorită la promovare din Seria a 6-a. Cristian Stănculețu a fost înlocuit cu Ovidiu Burcă, anunță News Flux.

Ovidiu Burcă îi ia locul lui Cristian Stănculețu la CSM Slatina

Remiza de pe teren propriu înregistrată sâmbătă cu Minerul Costești, scor 1-1, împotriva uneia dintre cele mai slabe echipe din toată Liga 3, formație care retrogradase în urma barajului cu Viitorul Șimian, dar care a rămas în campionat la invitația FRF, pentru a acoperi locurile vacante, a dus la schimbarea antrenorului la CSM Slatina.

Cristian Stănculețu, rămas pe bancă în locul lui Dinu Todoran, de când echipa era în Liga 2, a fost înlocuit la CSM Slatina după doar trei etape desfășurate în acest sezon de Liga 3. Cele două remize din ultimele două meciuri, cu Sporting Roșiori (2-2 în deplasare) și Minerul Costești (1-1 acasă), i-au fost fatale antrenorului originar din Balș.

În locul său a fost adus Ovidiu Burcă, cel care este la începuturile sale în cariera de antrenor. Până acum a mai condus o grupă de juniori la Rapid și echipa secundă a Rapidului, în sezonul trecut de Liga 3, club de unde a fost ”curățat” în primăvară, când a fost adus președinte Daniel Niculae.

Burcă, după numirea la echipa din Slatina: ”De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor”

Ovidiu Burcă (41 de ani) este originar chiar din Slatina, iar după ce și-a încheiat cariera de fotbalist a fost manager la Oțelul sau președinte la Rapid, la acesta din urmă începându-și și cariera de antrenor, la echipa U19 și mai apoi la Rapid 2.

”Sunt foarte fericit pentru că m-am întors acasă. De aici am plecat în fotbalul mare, sper ca tot de aici să fac acest salt şi în ceea ce priveşte cariera de antrenor. Am venit cu inima deschisă. Le mulţumesc oamenilor din conducere, pentru că au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. Condiţiile de pregătire sunt extraordinar de bune, sper să facem o figură frumoasă. Cât despre lot, Slatina este o echipă tânără, m-am uitat la ultimul meci, care nu a fost tocmai reuşit, avem şi câţiva jucători cu experienţă, sper ca lucrurile să meargă în direcţia pe care ne-o dorim cu toţii. Am venit cu sufletul, şi sper să obţinem cele mai bune rezultate”, a declarat Ovidiu Burcă la instalarea sa ca antrenor la CSM Slatina.

Acesta va debuta pe banca tehnică a echipei oltene în etapa a 4-a, în meciul pe care CSM Slatina îl are programat vineri, de la ora 17:00, la CSM Alexandria (locul 8, cu 1 punct).

Stănculețu rămâne la CSM Slatina. Echipa e pe locul 5 în Seria a 6-a a Ligii 3

Cristian Stănculeţu rămâne în continuare la CSM Slatina, în cadrul Centrului de Copii şi Juniori, anunță News Flux.

Stănculețu a condus CSM Slatina în 7 meciuri din Liga 2 (0-1 la FK Csikszereda, 2-4 cu ”U” Cluj, 3-2 la Pandurii, 0-0 cu Ripensia, 0-1 la Metaloglobus, 1-3 cu Farul, 2-5 la Recea), în sezonul trecut, iar în acest sezon în două de Cupa României (1-0 la Sporting Roșiori și 1-0 la Unirea Bascov) și trei de Liga 3 (6-0 la Flacăra Horezu, 2-2 la Sproting Roșiori și 1-1 cu Minerul Costești). În total a acumulat patru victorii, trei remize și cinci înfrângeri.

CSM Slatina este considerată principala favorită la promovare din Seria a 6-a a Ligii 3, iar după trei etape ocupă locul 4, cu 5 puncte, la două în spatele liderului Viitorul Dăești.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-3-17-meciuri-sunt-programate-astazi-seria-a-8-a-continua-cu-o-echipa-in-minus-19199888

Marius ANGHEL 13 Sep. 2021, 20:40 Liga 3
Pe aceeași temă