CS Comunal Șelimbăr a pierdut și al doilea amical disputat în compania unui adversar din Liga 1, acum Sepsi OSK

Ovidiu BOICA 19 Jan. 2022, 16:03 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a cedat cu scorul de 0-4 pe terenul celor de la Sepsi OSK, în al doilea amical al trupei antrenate de Eugen Beza disputat în acest an. Covăsnenii au marcat de trei ori în prima jumătate de oră.

Diferența dintre Liga 1 și Liga 2, la care s-a adăugat diferența între etapele de pregătire, Sepsi OSK fiind la câteva zile de reluarea campionatului, în vreme ce sibienii de-abia au reluat pregătirea de aproximativ o săptămână, s-au făcut resimțite în amicalul de la astăzi, de la Sfântu Gheorghe. Formația pregătită de Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0, după ce a înscris de trei ori în prima jumătate de oră a întâlnirii.

Sepsi OSK a câștigat fără probleme amicalul cu CS Comunal Șelimbăr

Nicolae Păun a deschis scorul în minutul 7, iar moldoveanul Vitalie Damașcan a dublat avantajul covăsnenilor, șase minute mai târziu. Cătălin Golofca a înscris cel de-al treilea gol al lui Sepsi în minutul 30, tot el stabilind rezultatul final în partea a doua a jocului (’63).

De cealaltă parte, Șelimbărul a avut câteva oportunități de a marca, rămase însă fără rezultat pe tabelă. Alexandru Curtean a trimis peste transversală, la 2-0, iar Niczuly a reținut mingea șutată de Tătar din lovitură liberă (’33).

În partea a doua, Vodă a șutat imprecis, iar Bogdan Rotar, fotbalistul împrumutat în această iarnă de la FK Miercurea Ciuc, a trimis în plasa laterală.

Sibienii au pierdut fără să marcheze ambele amicale disputate cu adversari din Liga 1

Cristiano Bergodi a început partida cu ”unsprezecele” Roland Niczuly – Radoslav Dimitrov, Branislav Ninaj, Bogdan Mitrea, Rareș Ispas, Nicolae Păun, Eder Gonzalez, Stefan Ashkovski, Adnan Aganovic, Cătălin Golofca, Vitalie Damașcan. La pauză au mai intrat Răzvan Began, Răzvan Tincu, Boubacar Fofana, Marius Ștefănescu, Andres Dumitrescu și Kevin Luckassen, iar pe parcursul reprizei secunde, pe teren au mai apărut Petar Bojic (’58), Gabriel Vaşvari (’58) și Robert David (’70).

De cealaltă parte, Eugen Beza a folosit două formule diferite de echipă. În prima repriză au intrat Rareș Gal – Alexandru Vodă, Ciprian Natea, Bogdan Vișa, Daniel Tătar – Nicolas Antone, Alexandru Luca, Alexandru Curtean, Lucian Buzan – Alexandru Ciocâlteu – Toni Suciu. În partea a doua au evoluat Cosmin Vâtcă – George Monea, Ousmane Viera, Radu Crișan, Alexandru Vodă (Radu Criștiu ’85) – Ruben Vecerdea, Ion Cărăruș, Alexandru Luca, Blaise Yameogo – Adrian Cîrstean, Bogdan Rotar.

  • Vinerea trecută, CS Comunal Șelimbăr s-a deplasat în Bănie, unde a pierdut cu 0-3 amicalul cu ”FC U” Craiova, tot o echipă din Liga 1.

Încă trei amicale până la plecarea în cantonamentul din Antalya

Sepsi OSK joacă luni, 24 ianuarie, de la ora 17:30, la Botoșani, în etapa a 22-a a Ligii 1, prima din acest an, în vreme ce șelimbărenii continuă pregătirea și vor mai susține alte trei meciuri de verificare până la plecarea în cantonamentul din Antalya, cu CSM Deva (sâmbătă, 22 ianuarie), FC Hermannstadt (26 ianuarie) și Unirea Ungheni (28 ianuarie).

Foto: CS Comunal Șelimbăr și Sepsi OSK

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-de-la-fk-miercurea-ciuc-pentru-selimbar-bogdan-rotar-a-doua-achizitie-a-sibienilor-m-am-intors-acasa-cu-gandul-la-rezultate-bune-si-dornic-de-performanta-19216580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-categoric-in-primul-amical-al-iernii-trupa-lui-eugen-beza-a-cedat-la-scor-in-banie-contra-fc-u-craiova-19216427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-anuntat-oficial-prima-achizitie-din-2022-si-cei-cinci-adversari-din-amicalele-pe-care-le-va-juca-inainte-de-plecarea-in-turcia-19216343

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-fosti-jucatori-de-la-fc-hermannstadt-la-reunirea-selimbarului-ousmane-viera-si-lucian-buzan-eugen-beza-vorbeste-despre-planurile-echipei-sibiene-in-perioada-de-pregatire-si-partea-a-doua-a-ligi-19216059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-despre-evolutia-selimbarului-la-prima-sa-participare-in-liga-2-ne-asteptam-sa-fim-in-top-10-dar-speram-sa-prindem-unul-din-primele-6-locuri-la-finalul-anului-19216004

Ovidiu BOICA 19 Jan. 2022, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă