FOTO | FC Hermannstadt și CS Comunal Șelimbăr au remizat într-o partidă disputată pe Municipalul din Sibiu. Golurile s-au marcat în repriza a doua

Andrei PASCU 24 Jul. 2021, 19:08 Liga 2

Sâmbătă, de la ora 11:00, FC Hermannstadt și CS Comunal Șelimbăr au jucat un amical pe stadionul Municipal Sibiu. Confruntarea dintre cele două echipe care vor fi adversare în noul sezon de Liga 2 s-a terminat la egalitate, cu scorul de 1-1. Rezultatul a fost egal și la pauză, 0-0.

FC Hermannstadt – CS Comunal Șelimbăr, 1-1, într-un amical jucat la Sibiu 

Partida s-a jucat fără fani în tribune și nu a fost nici transmisă. Cluburile au comunicat doar autorii golurilor.

FC Hermannstadt a marcat prima, deschizând scorul în minutul 73, grație reușitei lui Baba Alhassan. CS Comunal Șelimbăr a restabilit egalitatea câteva minute mai târziu, prin Adrian Cîrstean, care a marcat în urma unui corner.

FC Hermannstadt: Pop – Pantea, Antoche, Stoica, Opruț, Lungu, Alhassan, Năstăsie, Oroian, Balaure, Plazonja.
Rezerve: Muțiu, Vodă, Bejan, Sota, Petrescu, Popescu, Buhăcianu.
Antrenor: Marius Măldărășanu.

CS Comunal Șelimbăr, echipă antrenată de Eugen Beza, nu a comunicat echipa utilizată în amicalul de la Sibiu. O obișnuință pentru echipa sibiană promovată în premieră în Liga 2. În schimb, le-a precizat fanilor că aceasta a fost ultima partidă de verificare înaintea startului noului sezon.

FC Hermannstadt s-a pregătit în Slovenia în această vară, CS Comunal Șelimbăr în Turcia 

Până la amicalul cu CS Comunal Șelimbăr, FC Hermannstadt a mai disputat amicale cu: Gaz Metan Mediaș (scor 1-0), Hrvatski Dragovoljac (Croația, scor 0-1), Paksi FC (Ungaria, scor 1-1 și 1-4), NK Roltek Dob (Slovenia, scor 0-0) și FC Brașov Steagul Renaște (scor 0-1). Partidele cu echipele străine s-au disputat în cantonamentul din Slovenia.

În țară, CS Comunal Șelimbăr a disputat meciuri amicale cu Gaz Metan Mediaș (scor 2-1), UTA Arad (scor 0-2), FC Avrig (scor 2-1) și ”U” Cluj (scor 0-4). Apoi, în cantonamentul din Turcia le-a întâlnit pe Eyupspor (Turcia, scor 0-0) și Sumqait FK (Azerbaijan, scor 2-0).

În prima etapă a campionatului regular al Ligii a 2-a, FC Hermannstadt va juca pe teren propriu cu FC Buzău, iar CS Comunal Șelimbăr va primi vizita echipei Dacia Unirea Brăila.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ssu-poli-s-a-impus-in-fata-ripensiei-la-ultima-repetitie-inainte-de-inceperea-valului-concluziile-lui-dorin-toma-si-cosmin-petruescu-la-alb-violeti-a-ajuns-inca-un-fost-rapidist-o-19192856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parcurs-impecabil-pentru-unirea-dej-in-meciurile-amicale-ultimul-test-al-verii-cu-cs-gloria-bistrita-nasaud-a-adus-a-sasea-victorie-la-rand-19192861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-probleme-pentru-steaua-in-ultimul-amical-al-pregatirilor-unirea-constanta-nu-a-facut-fata-militarilor-lui-daniel-oprita-19192831

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jul. 2021, 19:08 Liga 2
Pe aceeași temă