Dunărea ia un jucător care ultima dată a fost la Steaua și prelungește contractul cu un fundaș de la U Craiova

Marius ANGHEL 21 Aug. 2020, 16:10 Liga 2
Dunărea ia un jucător care ultima dată a fost la Steaua și prelungește contractul cu un fundaș de la U Craiova

Aproximativ o săptămână mai este până la startul noului sezon de Liga 2, iar Dunărea Călărași, la fel ca celelalte echipe din acest campionat, încearcă să-și configureze lotul pe ultima sută de metri. Trupa antrenată de Cristian Pustai și-a mai adus un tânăr jucător și l-a împrumutat pentru încă un an pe Ionuț Sîrbu.

Cea mai recentă noua achiziție a Dunării este atacantul Andrei Mihăiescu (18 ani, foto, în dreapta), un tânăr care a evoluat la echipa de ”republicani” a Stelei, nou-promovata în Liga 3. Acesta a semnat pe doi ani cu formația călărășeană la care va continua în noua ediție și fundașul Ionuț Sîrbu (19 ani, foto, în stânga), care va fi împrumutat în continuare de la U Craiova, din Liga 1. Acesta din urmă a jucat în 14 meciuri pentru Dunărea în sezonul recent încheiat de Liga 2, în 13 ca titular.

”?️ Transfer nou și prelungire de contract!
✅ Andrei Mihăiescu își serbează majoratul la Dunărea Călărași după ce astăzi a semnat cu echipa noastră! #LaMultiAni ???
Vine de la CSA Steaua-FCSB (juniori) și rămâne la noi pentru următorii doi ani.
✅ Ionuț Sîrbu are 19 ani. Este jucătorul nostru împrumutat de la Universitatea Craiova.
A jucat anul trecut ca titular la Dunărea toate etapele! Acum și-a prelungit contractul cu noi.
Este component al loturilor: Under 18 și U19!
Le urăm succes alături de echipa noastră!?”, a anunțat Dunărea Călărași pe pagina sa de Facebook.

Dunărea a mai făcut alte patru noi transferuri

Anterior, Dunărea Călărași anunțase prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și promovarea de la juniori a portarului Ionuț Alexandru.

Alte noi achiziții perfectate în această vară sunt Teodor Caragea (20 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Marius Fotescu (25 de ani, atacant, ex Axiopolis și Ripensia), Sorin Sava (21 de ani, mijlocaș) și Alexandru Ciucur (30 de ani, mijlocaș, ex UTA).

Altfel, Dunărea a disputat în această vară un singur meci amical, pe teren propriu, cu Farul Constanța, pierdut cu 4-0.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-echipei-pandurii-tine-pe-ace-restul-cluburilor-din-liga-2-cand-s-ar-putea-stabili-tintarul-noului-sezon-care-trebuie-sa-inceapa-intr-o-saptamana-19145010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-ciucur-nu-merge-cu-uta-in-liga-1-ci-continua-in-liga-2-cu-dunarea-calarasi-pe-ce-perioada-a-semnat-19144903

Marius ANGHEL 21 Aug. 2020, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă