Suciu, mulțumit doar de prima jumătate de oră a amicalului cu Odorheiu Secuiesc. Csikszereda a câștigat încă un test înaintea debutului în Liga 2

Marius ANGHEL 26 Jul. 2019, 15:26 Pregătiri, amicale

În căutarea primului „11” ideal pentru meciul de debut în Liga 2, Csikszereda și-a programat la mijlocul acestei săptămâni un nou meci amical. Formația din Miercurea Ciuc nou-promovată s-a deplasat miercuri la Odorheiu Secuiesc, acolo unde a întâlnit echipa locală, AFC, fosta colegă de serie în Liga 3, pe care a învins-o cu 2-1. Cu o zi înainte, gazdele jucaseră și cu echipa under 19 a clubului ciucan, pe care a învins-o cu 4-2.

Valentin Suciu a început meciul de la Odorheiu Secuiesc cu un posibil „11” pe care se gândește să-l alinieze și la jocul de debut în Liga 2, cu SCM Gloria Buzău. La pauză a schimbat cinci dintre jucători, iar pe restul i-a înlocuit în minutul 63.

Toate golurile partidei au fost marcate în prima repriză. Pentru Csikszereda a deschis scorul Szilard Mitra în minutul 18, după o lovitură de colț. Cătălin Dinu (29) a egalat pentru gazde, însă același Mitra (35) i-a adus în avantaj pe ciucani și avea să stabilească și rezultatul final, fiindcă în partea secundă, în ciuca ocaziilor create de ambele echipe, niciuna nu a mai marcat. La ambele goluri ale lui Mitra, cel care a centrat a fost Soufiane Jebari.

„Sunt foarte mulțumit de prima jumătate de oră. Am dominat jocul, ne-am creat situații. În minutul 30, adversarul ne-a înscris un gol, dar am reușit să răspundem repede. Cred că a fost un meci util. Am arătat o mulțime de lucruri. Am încercat o linie diferită. Startul campionatului se apropie, astfel că unii jucători au primit mai mult timp de joc. Sper că putem corecta greșelile pe care le-am făcut și să ne consolidăm jocul”, a spus antrenorul Valentin Suciu după acest meci.

Până la primul meci oficial, programat duminică, 4 august, de la ora 11:00, la Buzău, cu SCM Gloria, Csikszereda mai are programat un amical, sâmbăta aceasta, la Tărlungeni, de la ora 11:00, cu CS Afumați.

În această perioadă de pregătire, Csikszereda a înregistrat următoarele rezultate în meciurile amicale: 0-1 cu Rapid, 0-2 cu Viitorul, 0-2 cu Chindia Târgoviște, 0-2 cu FC Hermannstadt, 1-3 cu CS Mioveni, 2-0 cu Olimpic Cetate Râșnov, 3-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe II și 2-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc.

AFC Odorheiu Secuiesc – FK Csikszereda 1-2
Cătălin Dinu 29′ / Szilard Mitra 18′, 35′

Odorheiu Secuiesc: Somogyi (Bencze) – Solymosy (Csiszer), Berkeczi (Zsombori), Stăncuțu, Marucza (Kovacs), Taciuc (Szekely), Izmană (Tanko), Pal (Gyorgydeak), Dinu (Jakab), Iovu, Viorică (Janko)

Csikszereda: Bordas (Gyenge 46′) – Majzik (Aszalos 46′), Mitra (Berde 63′), Lalic (Palmeș 63′), Simo (Fodor 63′) – Csuros (Veres 46′), Jebari (Takacs 46′), Erdei (Barta 63′) – Eder (Bara 63′), Becze (Kalman 63′), Magyari (Julia 46′)

Foto: Szekelyhon.ro

Marius ANGHEL 26 Jul. 2019, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă