Csikszereda rămâne fără gol marcat și după amicalul cu FC Hermannstadt. Suciu: „Am văzut mult mai multe lucruri bune decât în meciurile noastre anterioare”

Marius ANGHEL 08 Jul. 2019, 17:51 Pregătiri, amicale

 

Csikszereda continuă fără succes seria meciurilor amicale și, mai rău, nu a reușit să înscrie nici după desfășurarea celui de-al patrulea test în această vară. E adevărat însă că echipa nou-promovată în Liga 2 a întâlnit până acum doar adversari superiori ei, trei dintre ei care vor juca în prima ligă.

După o săptămână de pregătire în cantonament la Cheile Grădiștei, Csikszereda a desfășurat două noi amicale. Dacă vinerea trecută a pierdut cu 1-0 meciul cu Rapid, desfășurat pe stadionul Carpați, din Brașov, a doua zi, sâmbătă, trupa de la Miercurea Ciuc s-a deplasat la Sibiu, pentru jocul cu prim-divizionara FC Hermannstadt. Acolo, elevii lui Valentin Suciu au cedat cu 2-0, un scor pe care l-au înregistrat și în fața altor doi adversari de Liga 1 întâlniți în această vară. Atât cu Viitorul, cât și cu Chindia Târgoviște, Csikszereda a pierdut cu 0-2.

Golurile amicalului dintre FC Hermannstadt și Csikszereda au fost marcate de sibieni în repriza secundă, prin Răzvan Dâlbea, dintr-un penalty făcut de Csuros, și Juvhel Tsoumou, cu capul, după o acțiune pe stânga a lui Crodea și o centrare impecabilă în careu.

„A fost un antrenament bun. Am văzut mult mai multe lucruri bune decât în meciurile noastre anterioare. Am fost mult mai aproape de a înscrie astăzi decât am făcut în cele trei jocuri de până acum. Se părea că FC Hermannstadt are o echipă de primă ligă, mai bine pregătită fizic în prezent. Cred că penalty-ul de la primul gol a fost acordat ușor, pe o greșeală de judecare, dar, dacă mă uit la toate acestea, atunci putem fi mulțumiți de ceea ce am văzut”, a spus Valentin Suciu ducă acest amical.

FC Hermannstadt: Pop – Mățel, I. Stoica, Luchin, Sg. Popovici – Caiado, Dâlbea, Dumitriu, Cordea – Sîntean, Tsoumou
Au mai intrat Cristiano, Viera, Jo Santos, Yazalde, Opruț și Plazonja
Antrenor: Costel Enache

Csikszereda, prima repriză: Ljuljanovic – Lalic, Csonka, Palmes, Simo, Peszmeg, Veres, Takacs, Erdei, Corbu, Hodgyai
Csikszereda, repriza secundă: Bordas – Majzik, Mitra, Berde, Palmes, Csuros, Eder, Szekely, Kalman, Magyari, Hodgyai (Erdei 70′)
Antrenor: Valentin Suciu

Cu o zi înainte, cu Rapid, Csikszereda utilizase următorii jucători: Gyenge (Ljuljanovic 46′) – Mitra (Lalic 46′), Csonka (Berde 46′), Palmes (Kovacs 46′), Peszmeg (Majzik 46′) – Fodor (Veres 46′), Csuros (Takacs 46′), Eder (Corbu 46′), Kalman (Kr. Szekely 12′), Simo (Erdei 46′) – Hodgyai (Magyari 46′).

Pentru FC Hermannstadt, acesta a fost ultimul amical înainte de startul noului sezon al Ligii 1. Duminică, de la ora 21:00, sibienii joacă la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, cu FCSB. Înainte cu o zi de partida cu Csikszereda, FC Hermannstadt a învins-o cu 4-1 pe Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Vali MACREA / Tribuna

Marius ANGHEL 08 Jul. 2019, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă