Rufă: „CSM are prima șansă, dar nu cred că pierdem”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 14:23 Seria 2
Rufă:**

CSM Râmnicu Vâlcea va evolua sâmbătă la Reșița contra Metalului, echipă condusă de fostul patron din Zăvoi, Cătălin Rufă. Cum se știe, în vara trecută, Rufă și-a mutat echipa în Banat, acolo unde are un sprijini financiar mult mai consistent din partea autorităților locale.

Rivalitățiile din sezonul trecut dintre CSM și Damila s-au stins încă de vara trecută. „CSM are prima șansă, e clar, este lider, dar Metalul va juca la victorie, ca în fiecare meci. Să vedem însă dacă vom și reuși. Un egal ar fi mai bun decât nimic, dar nouă ne trebuie victoria. Am pierdut în tur, la Vâlcea. Dacă am bate, am echilibra situația. Chiar dacă au plecat în iarnă câțiva jucători, Metalul e mai matură decât în tur, dovadă că nu am primit gol în ultimele patru jocuri. Avem ceva emoții cu intrarea în play-off, dar nu cred că pierdem cu CSM, avem copii talentați. E normal ca Vâlcea să spere la promovare, e o echipă matură, are constanță, acasă bate tot, scoate puncte și din deplasări. În acest moment, ambele echipe au șanse egale la promovare” anunță patronul Metalului, Cătălin Rufă.

Fostul patron din Zăvoi crede că ASA Târgu Mureș și CS Universitatea sunt favoritele la promovare. „Realist vorbind, dacă privim loturile și bugetele, sunt două mari favorite la promovare, CS U Craiova și ASA Târgu Mureș. Apoi, este un grup de echipe bune, care speră și ele: Vâlcea, Bistrița, Oltul, Reșița și Satu Mare, valoric nu e diferență semnificativă între ele. Iar în play-off pot fi multe surprize, cred că vor fi multe egaluri, o echipă poate veni din spate și recupera ușor șase puncte, prin două victorii directe. Acolo, în play-off, vor depinde mulți factori, precum forma de moment, dar uneori și norocul” crede Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 20 Mar. 2014, 14:23 Seria 2
Pe aceeași temă