CS Mioveni pune condiții cluburilor interesate de antrenorul Claudiu Niculescu: „Să vină cu o ofertă clară pe adresa clubului”

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 19:07 Seria 2
CS Mioveni pune condiții cluburilor interesate de antrenorul Claudiu Niculescu:**

Claudiu Niculescu este unul dintre cei mai curtați antrenori din fotbalul românesc. După Dinamo, Petrolul îl vrea acum pe tehnicianul revelației din acest sezon a Cupei României, CS Mioveni. Totuși, conducătorii clubului din Seria a II-a a Ligii 2 nu vor să se despartă prea ușor de Niculescu și pun condiții.

„Claudiu Niculescu mai are un contract pe încă un an și jumătate cu echipa noastră. Astfel, orice echipă dorește să îl aducă la formație pe Claudiu, trebuie să vină cu o ofertă clară pe adresa clubului nostru. Spun asta pentru a putea opri orice fel de speculație care s-a făcut în ultima perioadă cu privire la o eventuală plecare a acestuia de la echipa noastră”, a declarat, citat de ziartop.ro, Constatin Stancu, președintele echipei argeșene.

Claudiu Niculescu a anunțat în nenumărate rânduri în acest sezon că vrea să rămână la CS Mioveni pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a readuce echipa în Liga 1. Cum ACS Poli are un avans de nouă puncte față de argeșeni, planurile acestora se vor amâna pentru următorul sezon. De fapt, atunci când a preluat clubul, Niculescu trebuia să formeze în acest campionat o echipă puternică și abia în următorul an să atace promovarea.

Până atunci, autoritățile locale continuă lucrările de modernizare la stadionul din Mioveni. Gazonul a fost schimbat și arată perfect, tribuna oficială este și ea cu totul schimbată, iar, pe lângă cabinele noi, arena beneficiază acum și de acoperiș la tribuna I. Oficialii echipei speră ca în această primăvară fotbaliștii antrenați de Claudiu Niculescu să revină să joace pe teren propriu.

Marius ANGHEL 20 Dec. 2014, 19:07 Seria 2
Pe aceeași temă