Claudiu Niculescu a început pregătirea sezonului următor la CSC Șelimbăr. Mesajul antrenorului, deși sibienii au acumulat doar un punct în play-off

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 16:09 Liga 2

CSC Șelimbăr a rămas fără victorie în play-off-ul Ligii 2. Și partida din runda a 2-a s-a terminat fără succes pentru formația lui Claudiu Niculescu, care a scos doar o remiză pe teren propriu, contra Corvinul Hunedoara, scor 0-0.

Antrenorul sibienilor a stat și el în tribună la jocul de sâmbătă, la fel ca omologul său Florin Maxim, iar concluziile au fost asemănătoare, rezultatul a fost unul echitabil din punctul de vedere al ambilor antrenori.

Impresiile lui Claudiu Niculescu, după CSC Șelimbăr – Corvinul Hunedoara

A fost primul duel din play-off între echipele care nu au drept de promovare, iar întâlnirea s-a terminat fără gol. CSC Șelimbăr a ratat șansa să fie sub prima clasată, Unirea Slobozia, la numai un punct în spate, dar vrea victoria în runda următoare, când va merge pe terenul Gloriei Buzău.

Atitudinea a fost unul din punctele forte remarcate de Claudiu Niculescu la final, la interviuri, declarând că echipa din Hunedoara și-a arătat valoarea în Cupa României, unde s-a calificat în penultimul act al competiției, după 4-0 cu CFR Cluj.

Cred că, după cum a arătat jocul, rezultatul e echitabil. Ei au controlat prima parte, au avut două-trei ocazii mari, dar după aceea jocul s-a schimbat, am început să presăm, să facem un presing mult mai avansat decât în prima repriză.

Am avut și două ocazii de a marca, dar poate era nemeritat după aspectul jocului să câștigăm. Golul din ultimul minut nu l-am revăzut, dar nu mai contează.

L-am felicitat pe Max, a făcut un grup bun, e în semifinalele Cupei României. Mă bucur pentru el, am vorbit cu el, a fost o situație în premieră, cred, în fotbalul românesc, am fost amândoi suspendați în acest meci.

Ne-am revăzut cu drag, cu plăcere, mă bucur pentru el pentru ce face la Corvinul și îi urez succes și mai departe, are meci foarte dificil în Cupa României.

Atitudinea jucătorilor a fost bună, dar am întâlnit o echipă foarte, foarte agresivă, bună. Nu degeaba e o echipă care a făcut rezultatele pe care le-a făcut. M-a bucurat atitudinea băieților, față de ce a fost la Miercurea Ciuc.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie să și câștigăm. Sperăm să o facem la Buzău”, a afirmat Claudiu Niculescu la finalul partidei.

  • CSC Șelimbăr, contra Corvinul Hunedoara: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Fl. Mitrea – Panos (Moussinga 64′), Tud. Călin (Ayine 46′) – Gab. Deac (Schieb 64′), C. Soare (Rotund 83′), Rodri Hernando – Al. D. Pop (Visic 46′)
    Rezerve neutilizate: Aldescu – R. Gherman, Monea, Ct. Alexe

CSC Șelimbăr merge pe terenul Gloriei Buzău în etapa următoare

CSC Șelimbăr a terminat sezonul regular al Ligii 2 pe locul 1, cu 42 de puncte, dar nu are drept de promovare, în aceeași situație aflându-se, după cum se știe, și Corvinul Hunedoara, și ea calificată în play-off.

Echipa lui Claudiu Niculescu a pierdut un singur joc în cele 19 etape scurse în sezonul regular, 0-1 cu Unirea Slobozia, iar în prima rundă din play-off a venit al doilea eșec în campionat, 0-2 cu FK Miercurea Ciuc.

În acest moment, CSC Șelimbăr este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de locul 1, Unirea Slobozia. Are un avans de patru puncte peste locul 3, Corvinul Hunedoara, șapte peste locul 4, Gloria Buzău, opt peste FK Miercurea Ciuc, locul 5, și are un ecart de nouă puncte peste locul 6, CS Mioveni.

Claudiu Niculescu pregătește terenul pentru sezonul următor

În runda a 3-a din play-off, elevii lui Claudiu Niculescu vor întâlni, pe teren advers, Gloria Buzău.

Noi trebuie să ne revenim fizic, a fost un meci destul de important ca încărcătură. Am avut și probleme medicale și trebuie să recuperăm și băieții pentru meciul următor, de la Buzău.

Cred că a fost un rezultat echitabil acum și mergem mai departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte, vrem să ne menținem pe pozițiile fruntașe. Cum am spus și etapa trecută, ne vom lupta pentru primul loc, sperăm să reușim!

Ar fi bine să fim acolo, dacă nu vom fi acolo nu va fi vreo tragedie. Pentru mine e important să văd băieții la lucru, să fim pregătiți pentru meciul următor, pentru meciurile următoare.

Rămâne să vedem pe cine ne vom baza din vară. Eu sper să mă bazez pe toți, dar sunt jucători care termină contractele și vom vedea. Sper să acumulăm cât mai multe puncte, să avem liniște… să ne consolidăm poziția de sus a clasamentului.

Trebuie să fim mulțumiți că facem tot ce depinde de noi pentru victorii”, a mai declarat Claudiu Niculescu.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-remiza-pe-terenul-csc-selimbar-19305630

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-invins-fk-miercurea-ciuc-19305592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragan-paulevici-a-reusit-un-super-gol-in-csc-dumbravita-csm-resita-1-0-19305548

https://liga2.prosport.ro/seria-1/declaratiile-lui-cristian-pustai-dupa-cfc-arges-ceahlaul-4-1-19305511

Andrei PASCU 08 Apr. 2024, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă