Autocritica lui Claudiu Niculescu, după ce Șelimbăr a pierdut partida cu FK Miercurea Ciuc: ”E vina mea când echipa pierde.” Ce așteaptă de la următoarele runde din play-off

Andrei PASCU 02 Apr. 2024, 16:30 Liga 2

CSC Șelimbăr a înregistrat o înfrângere în prima rundă a play-off-ului Ligii 2, în care evoluează fără un obiectiv clar. Sibienii au pierdut confruntarea cu FK Miercurea Ciuc, din deplasare, scor 0-2, luni seară, în încheierea primei etape.

Claudiu Niculescu a venit resemnat la interviuri, la finalul partidei, la cald fiind. Și-a asumat înfrângerea, spunând că a fost vina lui pentru că jocul nu a mers, și, după cum a adăugat, victoria a fost meritată pentru echipa lui Robert Ilyeș.

Claudiu Niculescu, foarte supărat după ce Șelimbăr a pierdut la Miercurea Ciuc 

CSC Șelimbăr a încasat repede gol de la adversara de luni, care a marcat încă din minutul 17, prin atacantul maghiar Richard Jelena. Tot în prima repriză a încasat CSC Șelimbăr și golul al doilea, deși este recunoscută pentru modul în care se apără, având printre cele mai bune defensive din campionat.

Ervin Bakoș a punctat pentru 2-0 în minutul 31 și a stabilit scorul pauzei și scorul final. Sibienii s-au întors acasă fără punct, iar acum speră la mai mult de la partida din runda a 2-a a play-off-ului Ligii 2, contra Corvinul Hunedoara.

CSC Șelimbăr, două goluri de la FK Miercurea Ciuc în doar 31 de minute

Claudiu Niculescu a simțit că jucătorii săi nu au fost la nivelul dorit de el, la un nivel apropiat de ce au arătat în sezonul regular, care au adus o calificarea fără emoții în play-off. Însă, el speră să își revină curând și e convins că acest lucru se va și întâmpla.

A fost un meci fără istoric! A fost pierdut în prima repriză, gazdele au marcat cele două goluri. O victorie meritată a gazdelor, trebuie să spun asta, recunosc! Nu am fost mulțumit de jocul echipei mele, am intrat moi în teren și asta s-a văzut pe tabelă. Nu ne-am revenit fizic și psihic, am făcut greșeli multe, dar trebuie să mergem mai departe.

Cu aceiași băieți am realizat rezultatele de până în acest moment și trebuie să mergem mai departe. E vina mea, trebuie să spun asta când echipa pierde, pentru că nu am reușit în aceste două săptămâni de pauză să îi fac să înțeleagă că vom întâlni echipe motivate, mă refer la cele cu drept de promovare.

Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor ca motivație, să putem face față, să avem rezultate bune în continuare.

Consider că a fost un accident azi, trebuie să ne revenim mental și fizic”, a spus Claudiu Niculescu la finalul partidei de luni seară, de la Miercurea Ciuc.

  • CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Gîț, Palmeș, Natea (cpt.), Fl. Mitrea – Panos, Tud. Călin (Ayine 58′) – Monea (Rodri Hernando 46′), C. Soare (Rotund 46′), Schieb (Gab. Deac 58′) – Al. D. Pop (Visic 66′)
    Rezerve neutilizate: Aldescu – R. Gherman, Drăghescu, Ct. Alexe

CSC Șelimbăr, meci pe teren propriu cu Corvinul

CSC Șelimbăr a terminat sezonul regular al Ligii 2 pe locul 1, cu 42 de puncte, dar nu are drept de promovare, în aceeași situație aflându-se, după cum se știe, și Corvinul Hunedoara, și ea calificată în play-off.

Echipa lui Claudiu Niculescu a pierdut un singur joc în cele 19 etape scurse în sezonul regular, 0-1 cu Unirea Slobozia, iar acum a venit al doilea eșec în campionat, în chiar prima rundă din play-off, 0-2 cu FK Miercurea Ciuc.

În acest moment, CSC Șelimbăr este pe locul 2 în clasament, tot cu 42 de puncte, la un punct de locul 1, Unirea Slobozia. Are un avans de patru puncte peste locul 3, Corvinul Hunedoara, șapte peste locul 4, FK Miercurea Ciuc, tot șapte peste Gloria Buzău, locul 5, și are un ecart de nouă puncte peste locul 6, CS Mioveni.

În runda a 2-a din play-off, elevii lui Claudiu Niculescu vor întâlni, pe teren propriu, Corvinul Hunedoara.

Sâmbătă vom avea un meci important, contra Corvinul. O echipă bună, care a avut rezultate foarte bune în acest sezon. E un meci pe care trebuie să îl câștigăm, iar băieții mei trebuie să conștientizeze că trebuie să revenim la atitudinea și nivelul de concentrare avut în sezonul regular”, a mai spus Niculescu.

Declarațiile lui Robert Ilyeș, Richard Jelena și Claudiu Niculescu, după FK Miercurea Ciuc – CSC Șelimbăr 2-0:

Foto: Jozsi Leczki (Mediafax Foto) și Bogdan Balaș (Sport Pictures)
Video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gol-pentru-richard-jelena-la-debutul-echipei-fk-miercurea-ciuc-in-play-off-19304795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fani-ai-concordiei-au-primit-interdictie-pe-stadioane-19304743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-este-pe-final-de-contract-cu-metaloglobus-19304733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-nu-cedeaza-dupa-debutul-cu-esec-la-cs-tunari-19304727

Andrei PASCU 02 Apr. 2024, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă