Patru debuturi la Vâlcea în meciul de la Caransebeș

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 May. 2015, 04:03 Campionat

Încă patru jucători au debutat în eșalonul secund pentru CSM Râmnicu Vâlcea, în eșecul suferit sâmbătă la Caransebeș, scor 1-4, în etapa a 5-a a play-out-ului Seriei a II-a.

Profitând că meciul nu avea miză, antrenorul Alexandru Pelici a dat, în sfârșit, credit unor juniori din pepiniera clubului. Astfel, mijlocașul Cosmin Piscanu a fost titular și a făcut un joc bun, deși a bifat primele minute în eșalonul secund. Piscanu a fost adus în Zăvoi la propunerea lui Gheorghe Constantin, imediat după desființarea formației FC Argeș.

Imediat după reluarea părții secunde, la Vâlcea a intrat un alt debutant, Darius Preda, lansat în fotbal la FC Oltchim, după care a evoluat trei ani la ȘF Gică Popescu. Spre finalul jocului, Alex Pelici a introdus încă doi debutanți, portarul Angelco Prvulovic și Florin Lazăr. Prvulovic este încă un tânăr portar lansat de Robert Tufiși și care a apărat în ultimii patru ani la Sporting Pitești, în timp ce Florin Lazăr a fost adus la Centru vara trecută, de la ȘF Ardealul.

„Dacă există un lucru bun pentru noi în jocul de la Caransebeș, singurul lucru care ar putea fi e faptul că au jucat vreo șase copii, jucători care sunt sub 21 de ani, dintre care patru născuți în ’96, ceea ce se urmărește pentru anul viitor, cam ăsta ar fi singurul aspect pozitiv” a spus antrenorul Alex Pelici, la conferința de presă susținută la finalul jocului de la Caransebeș.

Prvulovic și Preda sunt vâlceni, în timp ce Piscanu și Lazăr au venit de la Pitești.

Totuși, tehnicianul Pelici putea folosi doi-trei juniori titulari în fiecare din ultimele partide, care nu mai aveau nicio miză pentru CSM. Vâlcea a lăsat însă, în acest play-out, impresia că prioritare sunt rezultatele și locul 7 și nu promovarea unor tineri, deși situația era una mai mult decât prielnică.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 May. 2015, 04:03 Campionat
Pe aceeași temă