Niculescu, băgat în ședință de primar. „Este frustrant să vezi că pierdem niște puncte de o manieră prostească”

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 17:52 Campionat
Niculescu, băgat în ședință de primar.**

Nu este pentru nimeni o noutate că primarul Mioveniului, Ion Georgescu, nu este foarte răbdător în privința rezultatelor echipei de fotbal a orașului, iar limitele edilului se pare că au ajuns la capăt după ce nici cea de-a treia etapă din Liga a II-a nu a adus o victorie în dreptul formației pregătite de Claudiu Niculescu.

La finalul meciului pe care CS Mioveni l-a terminat la egalitate cu Metalul Reșița, scor 0-0, Georgescu a purtat o discuție cu tânărul tehnician al echipei pe care Primăria o finanțează. Antrenorul a refuzat însă să comenteze despre conversația cu edilul și s-a rezumat la a vorbi doar despre ghinionul echipei de a marca și a câștiga în acest sezon.

„Sincer, este foarte frustrant să ai asemenea meciuri, să le domini, să ai ocazii de gol, dar să nu marchezi. Am reușit să spargem gheața în meciul de la Voluntari și acolo irosind câteva ocazii bune de a marca. Echipa joacă bine, avem ocazii de gol, dar nu marcăm. Este frustrant să vezi că pierdem niște puncte de o manieră prostească. Este păcat și chiar și jucătorii erau în vestiar foarte supărați și frustrați, pentru că joacă, domină meciul, dar nu marchează. Este greu să domini jocul timp de 90 de minute, iar noi facem acest lucru, dar nu luăm punctele. Liderul seriei a venit la noi și s-a apărat din primul minut, dar tot nu am învins. Este frustrant, pur și simplu frustrant”, a spus Niculescu.

„Partea plină a paharului este aceea că reușim să combinăm bine”

După trei etape disputate din noul sezon (0-2 cu ACS Poli, 0-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea și 0-0 cu Metalul Reșița), CS Mioveni nu a reușit să înscrie niciun gol, singurele reușite din acest an venind în Cupa României (2-1 cu FC Voluntari).

Claudiu Niculescu a vorbit, la finalul partidei cu reșițenii, despre problemele din linia ofensivă a echipei sale. „Partea plină a paharului este aceea că reușim să combinăm bine, avem ocazii de a marca, avem patru sau cinci ocazii bune de a puncta, dar nu reușim să facem acest lucru. Asta este o mare problemă pentru echipa mea, dar sunt și motive să sperăm la mai bine. În această vară am avut mai multe discuții cu atacanți din România, numai că am mers pe principiul că dacă este să aducem un jucător să fie unul valoros și unul care să ne ajute. Am discutat cu oameni ce au mai trecut prin Liga 1, numai că aceștia au fost prea scumpi pentru noi”, a vorbit Niculescu despre problemele pe care le întâmpină în compartimentul ofensiv.

Articol scris de Andrei Zevedei
Foto: Sport Argeș

Marius ANGHEL 14 Sep. 2014, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă