Haine noi pentru o nouă provocare! FOTO | Turris și-a prezentat echipamentul pentru sezonul de Liga 2

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 10:19 Diverse

Turris Turnu Măgurele a jucat ieri, la prânz, pe teren propriu, primul amical în această vară, pe care l-a câștigat cu 3-0 în fața bulgarilor de la Spartak Plevna, o nouă promovată în liga a doua din țara vecină. Înainte de acest joc însă, formația din Teleorman și-a prezentat oficial echipamentele pe care le va îmbrăca în campionatul Ligii 2, acolo unde va juca pentru prima dată în istoria sa.

Echipa din Turnu Măgurele încearcă să facă lucrurile cât mai profesionist cu putință, într-un fotbal românesc nu foarte bogat și cu rezultate dezamăgitoare atunci când scoate capul în cupele europene. Până acum, Turris și-a prezentat 11 achiziții pentru noul sezon, dar a postat imagini și cu viitorul echipament, pentru jocurile de acasă, din deplasare, cel pe care îl va îmbrăca stafful tehnic în timpul meciului, echipamentul de prezentare jucători și staff, cât și tricourile de încăzire de acasă și deplasare. Sponsorul tehnic care îi va echipa pe teleormăneni este Joma.

În noul sezon, pe teren propriu, Turris va evolua într-un echipament bleu-albastru indigo, iar în deplasare va îmbrăca echipament galben-negru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 10:19 Diverse
Pe aceeași temă