Tănase: „Nu legăm victoriile”, Pânzaru: „Un punct în deplasare este foarte important pentru noi”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 14:58 Campionat
Tănase:

Antrenorul echipei SC Bacău, Viorel Tănase, s-a plâns la finalul meciului de sâmbătă, 1-1 cu CF Brăila, de greșelile jucătorilor săi. Sport Club a ratat din nou victoria pe teren propriu după ce a condus până în final de meci, însă s-a văzut egalată în minutul 80 după o greșeală a unuia dintre apărătorii săi.

„Încă o dată, nu reușim să legăm victoriile. Burcă nu trebuia să faulteze la faza aceea, din care a ieșit golul, ci să-și tatoneze adversarul. Și Petrariu s-a poziționat greșit la lovitura liberă”, a spus Tănase, citat de desteptarea.ro, care a motivat în felul următor schimbările făcute: „Vraciu mi-a intrat bine în meci la Dorohoi și de aceea l-am trimis în teren în locul lui Bogdan Rusu. Curiliuc, în schimb, venea după o accidentare”.

Pânzaru: „Dacă făceau 2-0, era greu pentru noi să mai revenim”

De partea cealaltă, antrenorul oaspeților, Alin Pânzaru, este satisfăcut de remiza obținută la Bacău. „Sunt bucuros că n-am pierdut, dar și supărat, totodată, pentru că, pe fondul unui joc consistent bun, am luat ușor gol în prima repriză. Mai mult, adversarul a avut șansa să se desprindă. Dacă făceau 2-0, era greu pentru noi să mai revenim”, a spus Pânzaru, care vorbește și despre șansă în jocul din etapa a IV-a: „Momentul psihologic al partidei s-a derulat în prima repriză când, la 1-0, gazdele au irosit o mare ocazie de gol. Dacă marcau nu mai cred că am fi putut pleca cu un rezultat pozitiv de la Bacău. Oricum, un punct în deplasare este foarte important pentru noi”.

Pentru cele două echipe urmează jocurile din 16-imile Cupei României. Sport Club joacă miercuri, de la ora 16:00, cu Ceahlăul Piatra Neamț pe stadionul „Letea”, în timp ce CF Brăila joacă marți, de la ora 16:00, cu FC Oțelul pe stadionul Municipal.

Foto: SC Bacău

Marius ANGHEL 22 Sep. 2014, 14:58 Campionat
Pe aceeași temă