FOTO și VIDEO | Sărbătoarea continuă la Hunedoara! Corvinul a celebrat succesul din Cupa României la Castelul Corvinilor, în fața a mii de oameni

Andrei PASCU 19 May. 2024, 16:22 Cupa României

Corvinul Hunedoara continuă să celebreze succesul din Cupa României, iar sâmbătă, 18 mai, a decis să organizeze un eveniment special prin care să sărbătorească, alături de toți suporterii, triumful istoric. Formația din Liga 2 a fost aplaudată de mii de oameni.

Corvinul a făcut turul orașului cu un autocar decapotabil, cu destinația Castelul Corvinilor, acolo unde a fost amenajată o scenă.

Noapte albă la Hunedoara! Corvinul a sărbătorit în fața a mii de oameni câștigarea Cupei României

Turul orașului a început din zona stadionului din Hunedoara, iar traseul a fost anunțat și stabilit, pentru ca suporterii să aplaude echipa și pe parcursul drumului. S-a oprit autocarul la Castelul Corvinilor, un loc reprezentativ pentru regiune și nu numai, unde a fost amplasată o scenă, de unde jucătorii au dat tonul scandărilor pentru Corvinul, către suporteri.

În stilul marilor echipe, hunedorenii au personalizat autocarul cu care au defilat, având sigla clubului, o fotografie de grup din momentul decernării trofeului, dar și mesajul ”Campionii, Cupa României 2024”. Pe străzi, dar mai ales la Castelul Corvinilor, au participat mii de suporteri, care au fluturat steaguri și au aprins fumigene. În zona castelului promenada a părut neîncăpătoare, conform fotografiilor și filmărilor publicate de echipa din Liga 2.


O parte importantă din suporteri a purtat tricouri sau articole cu însemnele clubului, Corvinul promovând puternic brandul prin intermediul site-urilor de socializare și nu numai, fiind lider detașat la capitolul marketing în Liga 2 și cu mult peste multe formații chiar și din SuperLiga României la acest capitol.

Bună dimineața, Hunedoara! Corviniști, ați fost incredibili ieri, iar împreună ne-am creat amintiri care țin o viață! Vă mulțumim, înzecit, pentru dragostea cu care ne-ați înconjurat! Cam așa a arătat parada voastră, de acolo, dintre voi! Un oraș, o comunitate, o echipă!

Am dus Cupa la Castel! Hai, Corvinu’!”, a transmis Corvinul Hunedoara pe pagina de Facebook, duminică dimineața, după seara albă petrecută de echipă alături de suporteri.

Corvinul Hunedoara, ce sezon!

Corvinul Hunedoara a avut un sezon de vis! Promovată vara trecută din Liga 3 în Liga 2, pe lângă câștigarea Cupei României a terminat pe locul 2 în play-off-ul diviziei secunde, cu 52 de puncte, la opt puncte de liderul Unirea Slobozia. A lăsat sub ea, pe locul 3, CSC Șelimbăr (51 de puncte), iar următoarele clasate în ierarhie au fost Gloria Buzău, CS Miovenu și FK Miercurea Ciuc.

Deja, însă, Corvinul știe că nu va mai putea conta pe unul dintre cei mai buni jucători, Marius Coman, care va juca la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În aceste zile, conducerea este ocupată cu demersurile pentru obținerea dreptului de a putea juca în cupele europene după câștigarea Cupei.

Are, în acest moment, două variante de stadioane, cel de la Sfântu Gheorghe și terenul de casă al formației CFR Cluj.

Foto: Călin Corpaciu și Emil Sebastian Popescu (Corvinul Hunedoara)
Video: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 19 May. 2024, 16:22 Cupa României
Pe aceeași temă