Pustai vede un meci de luptă contra echipei lui Pelici. „E foarte bună pe teren propriu. Se anunță și ploaie, deci va fi un teren greu”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 11:19 Campionat

Doi dintre cei mai experimentați antrenori de la nivelul Ligii 2, Alexandru Pelici și Cristian Pustai, au meci direct la finalul acestei săptămâni. Sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena Electrica din Timișoara, se întâlnesc Ripensia și Dunărea Călărași, în cadrul etapei a 24-a.

Ripensia și Dunărea sunt despărțite în acest moment de trei puncte și au început anul cu două rezultate asemănătoare, o victorie și o înfrângere. Călărășenii au 30 de puncte și sunt pe locul 12, în timp ce timișorenii sunt pe poziția a 14-a, cu 27 de puncte.

Cristian Pustai crede că meciul de la Timișoara va fi unul de luptă, deoarece Ripensia a demonstrat în dese rânduri că este o echipă capabilă să pună probleme oricărui adversar, dar și pentru faptul că pe arena unde urmează să se joace va mai fi programat un meci vineri, în Liga 3, între ACS Poli și Fortuna Becicherecu Mic.

„Ripensia e o echipă foarte bună pe teren propriu. Au câștigat primul meci din acest an în fața celor de la Metaloglobus, o formație greu de învins, pentru că are jucători maturi care stau bine în teren. Au fost momente pe care le-au speculat reușind să se desprindă la 3-0 până la pauză. A urmat apoi meciul de la Arad cu UTA în care rezultatul, 3-0, pare categoric, dar au avut și atunci momente pe care nu le-au mai speculat atât de bine cum au făcut-o în runda precedentă. Având în vedere că vineri se mai joacă și un meci din Liga 3 pe arena Electrica și că se anunță ploaie, cred că meciul noastru de sâmbătă va fi unul luptă, de data asta și pe un teren greu”, a spus Pustai, care speră ca Dunărea să obțină un rezultat favorabil la Timișoara și cu victoria la „masa verde” din etapa viitoare să-i ducă echipa în prima parte a clasamentului.

În meciul tur, la Călărași, Dunărea și Ripensia au remizat, scor 1-1, prin două goluri marcate din penalty-uri. Atunci au înscris Georgian Honciu (52), respectiv Adrian Zaluschi (90+1). Zaluschi joacă acum pentru echipa lui Pustai.

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă