Ceahlăul caută primele puncte în play-out, la Mioveni, cu CFC Argeș. Trupa lui Cristian Pustai face deplasarea fără patru mijlocași centrali

Narcis POHOAȚĂ 05 Apr. 2024, 12:30 Liga 2
Ceahlăul caută primele puncte în play-out, la Mioveni, cu CFC Argeș. Trupa lui Cristian Pustai face deplasarea fără patru mijlocași centrali

După o primă rundă în care a stat, Campionii FC Argeș debutează sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00, la Mioveni, acolo unde își dispută jocurile de pe teren propriu, în Seria A din play-out-ul Ligii 2, în compania Ceahlăului.

Nemțenii, lideri grupei, cu 31 de puncte, sunt salvați matematic de la retrogradare încă de la finalul sezonului regular, în timp ce trupa argeșeană ocupă locul 4, cu 24 de puncte și încă nu a scăpat definitiv de emoții.

Ceahlăul caută primul succes din play-out-ul Ligii 2, la Mioveni, cu CFC Argeș

Ceahlăul Piatra Neamț a început play-out-ul cu un eșec pe propriul teren, 1-2 cu Metaloglobus, și are nevoie de cel puțin o remiză pentru a-și păstra prima poziție în grupă și după etapa a doua.

Antrenorul Cristian Pustai speră însă ca elevii săi să-și revină după dușul rece din etapa trecută și să obțină victoria contra piteștenilor, succes ce le-ar consolida locul 1 în grupă.

”Ne așteaptă o partidă dificilă cu FC Argeș. Ei nu au jucat săptămâna trecută și au avut timp să-și mai regleze dintre probleme, plus că, teoretic, mai au și emoții în lupta pentru evitarea retrogradării. Între ei și Unirea Dej sunt totuși zece puncte și nu cred că vor ajunge în situația de a retrograda. Echipa noastră s-a pregătit bine în cursul acestei săptămâni, dar avem în continuare probleme de lot. Sper să ne revenim după dușul rece de pe teren propriu cu Metaloglobus și să obținem cele trei puncte”, a declarat Cristian Pustai, citat de Ceahlăul pe pagina sa de Facebook.

Patru absențe în tabăra nemțeană

Ceahlăul nu va conta în meciul cu CFC Argeș pe mijlocașii centrali Akwasi, Copoț-Barb, Onișa și Joao Jaquite, toți accidentați. În schimb, vor reveni în lot Bacalu și Larrauri, absenți în partida de pe teren propriu cu Metaloglobus.

Meciul de la Mioveni va reprezenta un duel interesant și între doi dintre cei mai experimentați antrenori care activează acum în Liga 2, Eugen Neagoe și Cristian Pustai. În sezonul regular, Ceahlăul s-a impus pe propriul teren cu 2-0, pe 23 noiembrie, prin golurile marcate de Azdren Llullaku (7, din penalty) și Patrick Petre (31).

După acest meci, echipa nemțeană va avea pauză în etapa a 3-a din play-out, urmând să joace în data de 20 aprilie, sub Pietricica, cu CSM Alexandria.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-viseaza-din-play-out-ul-ligii-2-sa-ajunga-in-barajul-de-promovare-19305031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-joaca-tot-in-deplasare-si-tot-in-deschidea-etapei-si-in-a-doua-runda-din-play-off-ul-ligii-2-noul-lider-e-din-nou-gazda-in-play-out-cele-sase-jocuri-au-loc-din-nou-in-acelasi-timp-19304730

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-cristian-pustai-dupa-ultimele-evenimente-de-la-ceahlaul-19304552

Narcis POHOAȚĂ 05 Apr. 2024, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă