Baloteștiul se duce ușor către Liga 3. Mihali: „După ce că nu înscriem, mai avem și ghinion. Șansa ține cu cei buni și care-și doresc mai mult”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 17:19 Campionat
Baloteștiul se duce ușor către Liga 3.** Mihali:

Cu doar trei puncte obținute în cele șapte etape desfășurate în 2019 și ajunsă la cinci meciuri consecutive cu înfrângere, după 1-3 de astăzi cu UTA, pe teren propriu, CS Balotești e tot mai sigură pe ea că noul sezon o va găsi în Liga 3. Echipa ilfoveană antrenată de Gheorghe Mihali a rămas la 22 de puncte și, momentan, e la opt lungimi în spatele celor de la ASU Politehnica, care urmează să joace cu Daco-Getica, astfel că diferența s-ar putea mări.

Pe un teren prost, Baloteștiul a punctat doar la onoare, cu un gol, în fața „Bătrânei Doamne”, prin Marius Cocîrlă (81). Pentru arădeni au înscris Ciprian Rus (29), Paul Copaci (71) și Baudoin Kanda (86), pentru un nou succes al UTA-ei la Balotești după ce ultima dată îl reușea în 2016.

„Degeaba ne ajută rezultatele, dacă nu ne ajutăm și noi. Iată, nu putem face nici măcar un punct. Am tot spus că am avut probleme cu arbitrajele, în schimb, astăzi, cred că am avut ghinion la mijloc. Eu zic că am făcut o primă repriză destul de bună și – totuși – noi fost cei care am luat gol, și ce gol! Păi șutul atacantului lor mergea în plop dacă nu îl lovea în cap pe jucătorul nostru. După ce că nu înscriem, mai avem și ghinion. Dar, șansa ține cu cei buni și care-și doresc mai mult un rezultat bun”, a spus, pentru Sport Arad, Gheorghe Mihali, la finalul disputei cu UTA.

Întrebat dacă, totuși, mai crede în salvarea de la retrogradare, fostul internațional a spus că acest lucru va fi greu. „Teoretic, încă mai putem spera la salvare, dar la ce se întâmplă în teren e destul de greu. Dacă la meciul cu Ripensia nu am avut nimic de comentat, timișorenii fiind clar peste noi, astăzi nu pot spune același lucru despre adversarul nostru. Sunt supărat, pentru că e inadmisibil ca UTA să aibă trei șuturi pe poartă și să iei gol de fiecare dată. Dar, până la urmă, diferența a făcut-o valoarea individuală a jucătorilor”, a mai spus antrenorul Baloteștiului.

Pentru ilfoveni urmează o deplasare grea în intermediară, la Academica Clinceni, miercuri, de la ora 12:00, apoi, la finalul sătpămânii, sâmbătă, de la ora 11:00, joacă acasă cu Sportul Snagov.

Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 17:19 Campionat
Pe aceeași temă