SCM Gloria Buzău, victorioasă într-un amical înaintea meciului cu liderul Turris

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 14:08 Pregătiri, amicale

SCM Gloria Buzău a desfășurat în această săptămână, miercuri, un amical cu CSM Râmnicu Sărat, pe care l-a câștigat cu 3-1. Ilie Stan a pus la joc componenții lotului care au fost utilizați mai puțin în campionat. În următoarea etapă, a 10-a a sezonului, formația din Crâng joacă în deplasare la liderul Ligii 2, Turris Oltul Turnu Măgurele. Meciul are loc tocmai miecuri, de la ora 19:30 și le găsește pe cele două echipe pe podiumul clasamentului.

Ilie Stan le-a dat, din nou, posibilitatea jucătorilor cu minute mai puține disputate în acest sezon de Liga 2 să îl convingă să-și schimbe impresia despre ei. În acest scop, miercuri, SCM Gloria Buzău a avut programat un meci amical cu CSM Râmnicu Sărat, formație retrogradată în Liga a 4-a Buzău.

Jocul amical s-a desfășurat pe stadionul Olimpia din Râmnicu Sărat și a fost câștigat de divizionara secundă cu 3-1, după ce la pauză avea 2-0. Liviu Godin (21), Matei Constantinescu (37) și Dragoș Ceaușel (72) au marcat pentru echipa antrenată de Ilie Stan, în timp ce pentru râmniceni a înscris Silvian Calotă (65).

În acest test, SCM Gloria i-a avut pe teren pe: Stoian – Pîrcălabu, Ceaușel, Candrea, Catană – Balgiu, Andr. Enescu, Vîlsan, Ric. Mihalache, Godin, M. Constantinescu. În repriza secundă au mai intrat și R. Șerban – Konate și Calu.

După ce weekendul trecut a trecut cu 2-1, pe teren propriu, de fosta prim-divizionară Concordia Chiajna, pentru SCM Gloria urmează meciul cu liderul Ligii 2, Turris-Oltul. Partida are loc marți, la Turnu Măgurele, în nocturnă, de la ora 19:30. Înaintea etapei a 10-a, cele două echipe se află pe locurile 1, respectiv 3, fiind despărțite de trei puncte, 22 față de 19. Turris-Oltul tocmai s-a despărțit de antrenorul Erik Lincar, după ce sâmbătă, la Pitești, a încasat prima înfrângere în acest sezon, 2-3 cu Campionii FC Argeș, și și-a pierdut titulatura de echipă invincibilă.

Foto: Gloria Buzău Fotbal

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă