Alertă de cod galben în Dâmbovița. Măsura luată de Chindia pentru a-și proteja gazonul pentru meciurile cu Energeticianul și ASU Politehnica | FOTO

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 16:37 Campionat

Prognoza meteo pentru această săptămână i-a pus pe gânduri, dar și la treaba pe oficialii Chindiei înainte de dubla cu Energeticianul și ASU Politehnica Timișoara, meciuri care au loc la Târgoviște, joi și duminică, ambele de la ora 14:00.

Cum la Târgoviște se anunță ninsori abundente, pentru noaptea de marți spre miercuri și ziua de miercuri, județul Dâmbovița fiind sub cod galben de vreme rea, șefii clubului aflat pe primul loc în Liga 2 au luat decizia de a proteja gazonul stadionului „Eugen Popescu” de valul de omăt anunțat de ANM.

Marți la amiază, angajați ai clubului Chindia au acoperit cu o folie groasă iarba de pe bătrânul stadion de la Târgoviște, care a găzduit și 5-6.000 de spectatori în acest an, cum a fost în cazul meciurilor cu FC Voluntari, FC Argeș sau Sportul Snagov.

Chindia va juca acasă în ultima etapa a turului, joi, de la ora 14:00, cu Energeticianul (locul 8, 27 puncte), cât și în prima a returulului Ligii 2, duminică, de la ora 14:00, cu ASU Politehnica Timișoara (locul 12, 21 puncte). Formația din Târgoviște are 40 de puncte și se află pe locul 1, la egalitate cu Sportul Snagov, a doua clasată.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă