Un nou transfer la Rapid? Giuleștenii ar fi parafat mutarea unui jucător de la Luceafărul Oradea

Rapid ar fi reușit al patrulea transfer pentru sezonul de Liga 2. Alexandru Dulca (21 de ani) a ajuns la un acord cu giuleștenii, potrivit DigiSport, și ar fi semnat deja contractul pentru a veni la echipa care în noul campionat țintește promovarea în Liga 1.

Dulca este mijlocaș stânga și este nepotul lui Cristian Dulca, fostul jucător al Rapidului. În ultimele sezoane a evoluat în Liga 2 la Luceafărul Oradea. După ce în 2017 a fost împrumutat de la Dinamo 2, în vara trecută a făcut trecerea definitivă la formația bihoreană, pentru care numai în stagiunea recent încheiată a prins 32 de meciuri, 26 ca titular, și a marcat 9 goluri.

Alexandru Dulca și-a făcut junioratul la „U” Cluj și a ajuns în curtea „câinilor” în 2016, însă nu a jucat pentru echipa mare a lui Dinamo.

Prin achiziționarea jucătorului de la Luceafărul Oradea, Rapid ar ajunge la al patrulea transfer pentru noul sezon. Primele achiziții au fost mijlocașul George Tudoran (23 de ani), perfectat încă din iarnă, însă care intră în vigoare acum, atacantul argentinian Matias Roskopf (21 de ani) și atacantul Gabriel Dodoi (20 de ani).

În perioada următoare, Rapid poate da cea mai puternică lovitură pe piața transferurilor. Este interesată de serviciile lui Filipe Teixeira, care a încheiat conturile cu FCSB. „Ar fi ceva extraordinar să-l putem aduce pe Teixeira. Este un jucător fantastic. E un profesionist, poate juca până la 40, 41 de ani fără nicio problemă. Cel mai mult i-a plăcut la Rapid, vă spun cu siguranță asta. Mi-l doresc pe Teixeira, însă sunt convins că nu doar eu, ci toată lumea, orice antrenor”, a spus Daniel Pancu pentru ProSport.

Pe aceeași temă