Veste excelentă pentru fanii giuleștenilor: Rapid își păstrează golgheterul și în Liga 2. „Fiecare meci jucat în tricoul clubului pe care îl iubesc de mic este ceva fantastic”

Rapid a perfectat, până acum, pentru sezonul de Liga 2 trei transferuri: mijlocașul George Tudoran (23 de ani), cu care a semnat încă din iarnă, și atacanții Matias Roskopf (21 de ani) și Gabriel Dodoi (20 de ani). În plus, giuleștenii au bătut palma și cu unul dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut în ultimul an și jumătate. Atacantul Marian Vlada (31 de ani) și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, acesta intrând în planurile antrenorului Daniel Pancu și pentru campionatul următor.

Vlada a început fotbalul la Rapid, însă nu jucase pentru prima echipă a clubului până la începutul anului 2018. Atunci a revenit la giuleșteni, care activau în Liga 4, după ce a lăsat-o pe CS Afumați, cu care juca în Liga 2 și unde era golgheter. În sezonul recent încheiat al Ligii 3, Marian Vlada a marcat 23 de goluri în 30 de meciuri și a dat 11 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lotul Rapidului.

„Pentru mine, fiecare meci jucat în tricoul clubului pe care îl iubesc de mic este ceva fantastic, astfel că sunt extrem de bucuros să mai joc aici încă un an. Îmi doresc enorm să ajung cu Rapid în prima ligă, mai ales că am venit aici când echipa era în liga patra, și mă bucur că voi avea ocazia de a trăi împreună cu suporterii rapidiști frumusețea unor meciuri cu adversari de tradiție”, a spus Marian Vlada la semnarea noului contract cu Rapid, pentru fcrapid.ro.

Vlada are un bilanț excelent în cele 18 luni petrecute la Rapid: 51 de goluri marcate în 50 de meciuri.

Pe lângă Vlada, Rapid e aproape să-l aducă și pe Cosmin Sîrbu (23 de ani), mijlocaș care e în litigiu cu CFR Cluj și speră să devină liber de contract pentru a semna cu giuleștenii. Însă alb-vișiniii sunt aproape să-l piardă pe Cătălin Hlistei (24 de ani), mijlocaș care în cele șase luni petrecute la Rapid a demonstrat că este foarte talentat și a fost unul dintre motoarele echipe în obținerea promovării. Totuși, arădeanul vrea să revină acasă, pentru a juca din nou pentru UTA, iar cazul său e pe masa aceiași comisii a federației.

La capitolul despărțiri, îi putem trece până acum pe brazilianul Guilherme Fagundes „Robinho” și pe Adrian Grigore.

Reunire programată luni și cinci adversari stabiliți pentru cele șapte amicale

Altfel, luni, 17 iunie, la ora 10:30, la stadionul Regie, Rapid are programată reunirea lotului și prim antrenament în vederea pregătirii sezonului de Liga 2. Până la startul campionatului, care are loc în primul weekend al lunii august, giuleștenii vor să dispute șapte amicale, iar cinci dintre adversari au fost stabiliți:

🆚 adversarul va fi anunțat ulterior (22 Iunie)
🆚 Concordia Chiajna 🇹🇩 L2 (29 Iunie, Chiajna)
🆚 Chindia Târgoviște 🇹🇩 L1 (5 Iulie, cantonament Cheile Grădiștei)
🆚 Malatyaspor 🇹🇷 L1 (cantonament Bolu)
🆚 Sivasspor 🇹🇷 L1 (cantonament Bolu)
🆚 Hapoel Haifa 🇮🇱 L1 (22 Iulie, Regie)
🆚 adversarul va fi anunțat ulterior (27 Iulie)

Pe aceeași temă