Dunărea Călărași a bifat primul transfer pentru campionatul următor. Atacantul care a jucat în Liga 1 pentru Dinamo și Ceahlăul și care a semnat cu echipa lui Mihalcea

Dunărea Călărași a bifat primul transfer pentru campionatul următor.** Atacantul care a jucat în Liga 1 pentru Dinamo și Ceahlăul și care a semnat cu echipa lui Mihalcea

Liber de contract după ce la finalul săptămânii trecute și-a reziliat contractul cu Național Sebiș, echipă din Seria a 4-a a Ligii 3 care luptă pentru promovarea în eșalonul secund, atacantul Gelu Velici (25 de ani) a făcut mai repede pasul către Liga 2. Jucătorul originar din Timișoara ajunsese la o înțelegere verbală în urmă cu șefii Dunării Călărași, iar ieri a semnat un contract pe două sezoane cu formația antrenată de Adrian Mihalcea, anunță Sport Arad.

După ce au bătut palma pe 6 mai, cu ocazia deplasării călărășenilor la Timișoara pentru meciul cu ASU Poli, Gelu Velici a devenit, ieri, oficial jucătorul Dunării, odată cu semnarea contractului de joc, primit prin curier.

„Dunărea m-a mai dorit și în iarnă, dar m-au convins de abia acum după ce mi-au expus proiectul lor pentru sezoanele ce urmează. De abia aștept să-mi încep treaba la noua mea echipă”, a declarat Velici pentru Sport Arad.

Atacantul a avut un mesaj și pentru fosta sa echipă, ce își joacă promovarea în cele două etape rămase de disputat. „În primul rând, îmi doresc să primească la FRF cele trei puncte din meciul cu Ighiu, apoi le urez baftă în cele două meciuri rămase de jucat din acest sezon. Le țin pumnii, îmi doresc să promoveze în Liga 2 și să ne reîntâlnim acolo la anul”, a mai spus Velici, care a marcat trei goluri în contul celor de la Național Sebiș în acest retur de campionat.

„Am bătut palma cu Velici, pe care-l așteptăm la Călărași. Este un jucător bun, tânăr, cu multe calități. Sper să ne ajute în atingerea obiectivelor noastre viitoare”, a declarat președintele Dunării, Bogdan Leu.

În cariera sa, Gelu Velici a bifat meciuri în Liga 1 pentru Ceahlăul Piatra Neamț și Dinamo, în Liga 2 a jucat pentru Fortuna Poiana Câmpina, iar Liga 3 a trecut pe la Dinamo II, Cetate Deva și Național Sebiș.

Pe aceeași temă