Seria I a Ligii a III-a ar urma să se întindă până în Ialomița!

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 11:45 Stiri
Seria I a Ligii a III-a** ar urma să se întindă până în Ialomița!

Chiar dacă majoritatea grupărilor din eșalonul al treilea se confruntă cu mari dificultăți financiare, Federația Română de Fotbal insistă să organizeze ediția de campionat 2013-2014 într-un sistem alcătuit din 4 serii a câte 18 formații.

Conform simulărilor efectuate la Casa Fotbalului, pentru a putea ajunge la acest număr de echipe, Seria I ar putea să se întindă tocmai până în județul Ialomița. Ceea ce înseamnă meciuri mai multe, deplasări mai lungi și implicit cheltuieli mai mari pentru cele trei reprezentante ale județului Suceava în eșalonul al treilea, Sporting Suceava, Bucovina Rădăuți și FC Pojorâta.

„Din cauza crizei financiare va fi un an foarte dificil, în condițiile în care, cu același buget, vom fi nevoiți să ne descurcăm la un număr mult mai mare de meciuri. Pe de altă parte, dacă toate cele 18 formații vor reuși să termine campionatul, atunci vom avea parte de o competiție mult mai densă, care le va permite tinerilor noștri jucători să crească mai repede în valoare”, a declarat Ciprian Anton, managerul CS Sporting.

Conform ultimelor informații, campionatul Ligii a III-a ar urmă să înceapă pe data de 16 august, tragerea la sorți fiind programată pe 5 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 11:45 Stiri
Pe aceeași temă