„FC U” Craiova și-a luat avans de zece puncte după victoria de la Dumbrăvița! Golgheterul Marian Stoenac a fost decisiv: „Suntem neînvinși și sper să continuăm pe aceeași linie”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 12:38 Stiri

„FC U” Craiova s-a impus, vinerea trecută, în deplasarea de la CSC Dumbrăvița, scor 2-1, obținând astfel toate cele trei puncte puse în joc în etapa a 12-a a Ligii 3, Seria 4. În urma succesului obținut în Banat, echipa lui Eugen Trică s-a distanțat la zece puncte de ocupanta locului 2, poziție ocupată acum de Progresul Pecica. Golgheterul Marian Stoenac a fost decisiv în partida cu Dumbrăvița.

Marian Stoenac (26 ani – foto) a reușit și de această dată să puncteze decisiv în victoria pe care echipa lui Adrian Mititelu a obținut-o la marginea Timișoarei, ajungând la șapte reușite în acest sezon de Liga 3. „Mă bucur enorm că am reușit să înscriu din nou, dar cel mai mult contează că echipa a câștigat. Suntem neînvinși și sper să continuăm pe aceeași linie. Cred că am luat astăzi o opțiune serioasă pentru a realiza obiectivul acestei echipe, și anume promovarea, pentru că locul Universității Craiova nu este în Liga a 3-a”, a declarat mijlocașul originar din Motru și care în Liga 2 a jucat pentru Minerul Motru, Juventus București (redenumită Daco-Getica) și Energeticianul, redenumită acum Viitorul Pandurii.

Oltenii au deschis repede scorul prin Samuel Zimta (9), însă fostul polist Octavian Drăghici a readus egalitatea pe tabelă în minutul 25, stabilind și scorul primei reprize.
Golul victoriei a venit în minutul 74, când Marian Stoenac a executat excelent o lovitură liberă în fața galeriei Peluza Sud 1997, care a venit în Banat pentru a-i susține pe Trică și compania.

„Vreau să le mulțumesc suporterilor care mereu sunt alături de noi, bat sute de kilometrii cu noi și ne încurajează, ne împing de la spate. Atmosfera de la echipa este minunată. Vă spun sincer că nici la Liga 1 nu am găsit așa ceva, antrementele sunt puternice, dar Mister ne facem să venim mereu cu zâmbetul pe buze. Suntem un grup frumos și unit”, a mai spus Stoenac.

Etapa viitoare, U Craiova 1948 SA primește, la Târgu Jiu, sâmbătă, de la ora 14:00, replica unei alte echipe din Timiș, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, formație aflată pe locul 4 în Seria 4.

Articol scris de Gabriel PĂ‚TRU

Marius ANGHEL 11 Nov. 2019, 12:38 Stiri
Pe aceeași temă