Ultimul asalt pentru oficialii Jiului Petroșani: primăria!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 15:35 Special
Ultimul asalt pentru oficialii Jiului Petroșani:** primăria!

Oficialii echipei de fotbal Jiul Petroșani au declara că vor mai face o ultimă încercare pentru a slava formația fanion a Văii și anume două adrese oficiale către Primăria Petroșani.

Oficialul clubului Jiul, Petre Ititesc, a declarat că a trimis două adrese oficiale către Primăria Municipiului Petroșani în care se cere negru pe alb sprijin sub orice formă pentru ca echipa să se reunească și să aibă continuitate fie și la nivel județean.

„Am trimis adresa ca un fel de ultimă încercare să nu spunem că nu am epuizat toate formele legale. Am făcut tot ceea ce ne-a stat în putință pentru a  salva acest  club”, a declarat Petre Ititesc.

Jiul se află într-o situație mai mult decât disperată cu peste 6.000 de lei datorie la apă cu o bază aflată în permanentă star de degradare cu jucători care își spală singuri echipamentele sau cu antrenori care vin cu bani de acasă, în toate aceste condiții primăria poate fi mâna de ajutor.

Jiuliștii așteaptă un răspuns din partea Consiliului Local Petroșani, săptămâna viitoare sau în cel mult 30 de zile. „Poate vom ajunge să ne antrenăm cu copiii prin parcuri dacă nimeni nu va face ceva. Uneori avem impresia că toate declarațiile noastre sunt luate în râs, dar situația este una dramatică”, a mai punctat oficialul.

Și suporterii echipei Jiul Petroșani au pus punctual pe „I” și au anunțat că vor proteste zi de zi în fața Primăriei Petroșani. „Suntem dispuși să facem orice ține de noi pentru a scoate echipa din impas. Pentru început vom bate la toate ușile din Vale pentru a cere sprijin, dar sprijinul îl așteptăm și de la factorii locali și anume implicarea Primăriei Petroșani. Începând de săptămâna viitoare vom protesta zi de zi în fața primăriei până se va găsi o soluție pentru a slava unica noastră iubire alb-negru”, au declarat membrii grupului „Noi din Vale”.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 22 Jan. 2014, 15:35 Special
Pe aceeași temă