Decizie surpriză la Jiul Petroșani, echipă cu punctaj maxim în acest sezon de Liga 3! S-a despărțit de Flavius Boroncoi și a numit ca ”principal” un antrenor fost la juniori în ultimul timp la Concordia și FCSB

Loredana JUGLEA 21 Sep. 2023, 11:46 Liga 3
Decizie surpriză la Jiul Petroșani, echipă cu punctaj maxim în acest sezon de Liga 3! S-a despărțit de Flavius Boroncoi și a numit ca ”principal” un antrenor fost la juniori în ultimul timp la Concordia și FCSB

Decizie surprinzătoare la Jiul Petroșani, echipă care după primele patru etape din noul sezon al Ligii 3 are punctaj maxim, fiind singura în această situație în grupa în care joacă, astfel că este liderul Seriei a 7-a.

Trupa din Valea Jiului s-a despărțit de antrenorul Flavius Boroncoi și l-a instalat în locul său pe Gabriel Radu, numirea celui din urmă fiind anunțată în mod oficial miercuri, 20 septembrie 2023.

Flavius Boroncoi nu mai este antrenorul Jiului Petroșani

Flavius Boroncoi, ultimul antrenor principal al celor de la Gaz Metan Mediaș, a preluat Jiul Petroșani în primele zile ale anului 2023, când îi lua locul demisionarului George Zima.

Cu Boroncoi pe bancă, trupa echipată în alb și negru a încheiat sezonul trecut pe locul 2 în play-out-ul Seriei a 7-a, fără emoții la retrogradare. În actuala ediție de campionat, Jiul are punctaj maxim după primele patru etape și este pe locul 1 în Seria 7, la două puncte peste CSM Deva, campioana seriei în sezonul trecut.

Despărțirea dintre antrenor și Jiul s-a produs ca urmare a unor probleme de sănătate în familie ale lui Boroncoi, susține clubul.

”Ca urmare a unor probleme de sănătate în familie, antrenorul Flavius Boroncoi a decis să se despartă de clubul nostru, situația nepermițându-i să fie alături de echipă. Îi dorim să treacă cu bine peste aceste probleme, îi urăm mult succes în continuare și îi mulțumim pentru munca depusă și rezultatele obținute în cadrul clubului”, a transmis Jiul Petroșani.

Gabriel Radu, noul antrenor al echipei din Valea Jiului

Conducerea clubului a găsit rapid un înlocuitor, iar acesta este Gabriel Radu, un bucureștean deținător de Licența A, care a activat la echipe de juniori din cadrul unor cluburi ca FCSB, Rapid, Concordia Chiajna sau Academica Clinceni.

Ultima dată a condus echipa Under 16 a Concordiei Chiajna!

”Gabriel Radu este noul antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani. Acesta vine din București, a fost general manager la Academia de fotbal Atletico Madrid București și a mai antrenat la echipe de fotbal precum FCSB, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Rapid 1923, Sportul Studențesc, Victoria Brănești și CSM Oltenița.
Îi urăm mult succes în postura de antrenor al echipei noastre de suflet JIUL Petroșani!”, a informat Jiul.

Jiul Petroșani este singura echipă cu punctaj maxim în Seria a 7-a a Ligii 3

Cu punctaj maxim după primele patru etape, Jiul Petroșani pornește ca favorită și în runda a 5-a a Ligii 3, în care întâlnește în deplasare Gilortul Târgu Cărbuneşti (loulc 7, 4 puncte), vineri, de la ora 17:00.

În acest sezon al Cupei României, Jiul a evoluat până în Faza a 3-a, când a fost eliminată pe teren propriu de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, scor 1-4. În primele două tururi, Jiul trecuse cu 17-0 în deplasare de Retezatul Hațeg, echipă retrasă din Liga 3 în Liga 4, și cu 2-0 pe teren propriu de Flavăra Horezu (Liga 3).

Foto: CSM Jiul Petroșani și Gabriel Radu

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cazul-sporting-rosiori-valentin-neaga-dezvaluiri-despre-echipa-19285497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-vinde-peste-5-000-de-abonamente-19285517

Loredana JUGLEA 21 Sep. 2023, 11:46 Liga 3
Pe aceeași temă