„U” Cluj a debutat în Liga a IV-a, cu 12-0 și cu 2500 de oameni în tribune | VIDEO

Marius ANGHEL 10 Sep. 2016, 21:34 Special
  • Galeria Universității a fost responsabilă cu spectacolul, în primul meci din istoria echipei, în Liga a IV-a.
  • Goga, Păcurar și Abrudan au marcat pentru clujeni, într-un meci în care tânărul Lemac a dat 5 goluri.

 

„U” Cluj și-a dat restartul dintr-un punct atât de jos, în care nimeni nu se gândea că va ajunge în urmă cu 2-3 ani, când era încă în prima ligă. A fost primul meci din istoria clubului în Liga a IV-a și punctul de start al unui drum anevoios ce-și dorește să se oprească tot în Liga 1. Dacă s-ar fi luat în calcul atmosfera de pe Cluj Arena, s-ar fi sărit în câteva secunde cele trei ligi de „purgatori”. Cozi mari la intrarea în stadion, o galerie care nu s-a schimbat deloc, 2500 de spectatori au fost detaliile care se desprindeau din contextul unui meci de județeană, cu Unirea Tritenii de Jos. „Nu aprindem o nouă flacără, cea veche niciodată nu s-a stins! Nu e o nouă poveste, atâta timp cât finalul primeia nu a fost scris!”, a fost bannerul afișat de galeria Universității, alături de o pasăre Phoenix, care ținea în gheare sigla echipei.

În teren, distracție pentru jucătorii clujenilor. Fotbaliști care altădată luptau pentru titlu în Liga 1 sau pe stadioane celebre, în cupele europene, au luat contact cu neputința unui eșalon care n-are nicio legătură cu performanța. Goga, Abrudan, Păcurar sau Giurgiu s-au duelat cu niște băieți veniți pe Cluj Arena ca într-un city-break, după o săptămână grea de muncă. Primul gol a venit în secunda 46, iar apoi plasa porții oaspeților a fost întinsă pe toate fețele. Un tânăr de 21 de ani, Brian Lemac, a dat 5 goluri, Abrudan, Goga, Păcurar, ultimii doi cu duble, au marcat și ei. S-a terminat 12-0, pentru U Cluj, care e obligată să piardă timpul cu niște amatori, vârâtă la cel mai de jos nivel, de greșelile și dezinteresul ultimilor conducători.

  • „U” Cluj: Cristian Man – Fl. Fizeșan, O. Abrudan, R. Cândea, D. Hâmpea – Gabriel Giurgiu (căpitan) – Alex Păcurar, I. Hațiegan, B. Lemac – Dorin Goga, Mădălin Bercea. 
  • Unirea Triteni: Șuteu – Ceclan, Paleoca, Silviu Sașa, S. Gall, A. Gall, M. Câmpean, S. Podariu, Andrei Osvada, T. Crișan, C. Nemeș

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
foto și video: știridesport.ro

Marius ANGHEL 10 Sep. 2016, 21:34 Special
Pe aceeași temă