Ioan Ovidiu Sabău se mai gândește dacă preia CSM Unirea Alba Iulia. Antrenorul care va conduce mai departe echipa din Cetate

Dan HENEGAR 26 Sep. 2022, 14:21 Liga 3
Ioan Ovidiu Sabău se mai gândește dacă preia CSM Unirea Alba Iulia. Antrenorul care va conduce mai departe echipa din Cetate

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a spus ”pas” cel puțin până la iarnă propunerii primite din partea CSM Unirea Alba Iulia de a prelua funcția de antrenor principal la echipa din Liga 3.

Fostul internațional român, component al Generației de Aur, a fost prezent sâmbătă, 24 septembrie 2022, la partida CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara 0-3, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 3, Seria 9.

Ofertat de CSM Unirea, Ioan Ovidiu Sabău a asistat la meciul cu Corvinul

”Moțul” a asistat la joc din tribuna oficială a arenei Cetate, alături de Radu Urcan, directorul CSM Unirea Alba Iulia, și viceprimarul Marius Filimon, asta după ce, anterior, în zona vestiarelor s-a salutat cu cei doi antrenori ai echipelor care urmau să evolueze pe teren, Marcel Ioan Rusu și Florin Maxim.

”A rămas să mai discutăm după încheierea acestui sezon. Ne vom consulta în această perioadă, vom ține legătură. Domnul Sabău nu a dat un răspuns ferm, nu a spus «nu» hotărât propunerii. Sunt anumite condiții care urmează să vedem dacă le putem îndeplini, a precizat, citat de Ziarul Unirea, Radu Urcan.

Sabău este al treilea nume abordat în această toamnă de oficialii albaiulieni, după Adrian Văsîi, liber de contract după despărțirea de naționala U19 a României, și Călin Moldovan, care a semnat între timp cu AFC Inter Stars Sibiu, echipă din Liga a 4-a Sibiu, după ce s-a despărțit de FC Brașov.

Echipa din Alba Iulia va continua în acest an cu Marcel Rusu antrenor

Pentru a accepta propunerea, fostul internațional a solicitat întărirea lotului echipei din Alba Iulia, anumite condiții financiare, câtă vreme în stafful său vor mai fi alte patru persoane, asta pentru a face performanță, visul grupării din Cetatea Marii Uniri fiind să realizeze promovarea în 2024, când clubul va celebra 100 de ani.

Iertată de FRF de o penalizare cu 20 de puncte, penultima clasată în Seria a 9-a a Ligii 3, cu numai 2 puncte acumulate în cinci meciuri de campionat și fără succes în cele șase confruntări oficiale din acest sezon (una în Cupa României), va continua în cele zece meciuri rămase de disputat din acest an, cu Marcel Ioan Rusu în postura de antrenor principal, supervizat de președintele Mihai Dăscălescu.

În următoarea etapă a Ligii 3, a 6-a, CSM Unirea Alba Iulia joacă în deplasare la nou-promovata CS Universitatea din Alba Iulia, tot pe stadionul Cetate, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 15:00.

Foto: Ziarul Unirea

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-5-18-meciuri-se-disputa-astazi-in-seria-2-se-intalnesc-primele-doua-clasate-ambele-cu-punctaj-maxim-joc-important-si-in-seria-10-intre-bistrita-si-satu-mare-19246317

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ioan-ovidiu-sabau-dorit-la-csm-unirea-alba-iulia-nu-exclud-total-o-asemenea-posibilitate-19246209

Dan HENEGAR 26 Sep. 2022, 14:21 Liga 3
Pe aceeași temă