Tatăl unui fost antrenor din Liga 2 a venit cu mâncare de acasă: clubul nu le putea asigura jucătorilor o masă! „Nu aveam ce să le dau jucătorilor”

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 10:28 Special
Tatăl unui fost antrenor din Liga 2 a venit cu mâncare de acasă: clubul nu le putea asigura jucătorilor o masă!**

Răzvan Rotaru, secundul lui Ronney Levy la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, este de părere că fotbalul românesc este în declin, iar multe cluburi sunt pe marginea prăpastiei.

Rotaru a povestit și un episod incredibil petrecut pe vremea când antrena în liga secundă, la ACS Berceni, perioadă în care tatăl său a fost nevoit să vină cu mâncare de acasă pentru a putea să le ofere o masă tinerilor jucători pe care îi pregătea.

„Când eram antrenor în liga a doua venea tata de acasă cu mâncare că nu aveam ce să le dau jucătorilor. Erau copii cărora li se făcea foame și nu aveam ce să le dau. Jucătorii de la Pandurii și-au plătit singuri biletele că să ajungă la Iași. Situația este jalnică în fotbalul românesc”, a declarat Răzvan Rotaru la ProSport LIVE.

Răzvan Rotaru a fost antrenorul principal al echipei ACS Berceni în partea a doua a sezonului trecut, în perioada aprilie – iunie 2016. Rotaru a fost antrenor secund și la Concordia Chiajna, când principal era Marius Baciu, iar în staff se mai regăsea și Erik Lincar.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 10:28 Special
Pe aceeași temă