Suporterii Jiului au ieșit în stradă: „Promisiuni avem, fotbal când vedem”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 18:07 Special

Suporterii Jiului au ieșit în stradă. „Promisiuni avem, fotbal când vedem”, a fost mesajul transmis de fanii Jiului către autoritățile locale

Acesta a fost mesajul transmis de către cei patru membrii ai grupării „Noi din Vale” care susțin echipa de fotbal Jiul Petroșani. Mesajul l-au transmis, miercuri, în fața Primăriei Petroșani prin intermediul unui banner de 7 metri lungime.

Cei patru au promis că vor protesta zi de zi în fața primăriei până când autoritățile le vor da un răspuns. „Noi ne-am ținut promisiunea și am ieșit în stradă. Trecătorii ne-au strâns mâna și ne-au încurajat pentru inițiativă. Noi sperăm să fie un început”, au declarat membrii grupării. 

Suporterii au fost primiți la o discuție la Primărie cu admistratorul municipiului, Marian Popescu. „Domnul Popescu ne-a spus că singura soluție de a slava echipa este de a o trece la CSM Petroșani, club care are mai multe secții sportive. Ne-a spus că pot plăti vizele și tot ceea ce ține de echipă până la începerea returului, dar cu condiția ca Jiul să treacă la CSM. Ne-au asigurat că dacă vor ajunge la o înțelegere cu oficialii Jiului echipa va putea începe cu bine returul din Liga a IV-a”, au declarat suporterii Jiului.

Din cele spuse de ei, reiese că situația echipei Jiul pare să se redreseze. „Noi suntem mulțumiți în urma discuțiilor avute cu reprezentantul Primăriei Petroșani mai rămâne ca oficialii de la Jiul să ajungă la o înțelegere”, au mai declarat suporterii.

Marin Tudorache a declarat că este gata să depună armele dacă oficialitățile nu se vor sesiza. „Mai mult decât atât chiar nu știu ce am mai putea face. Am vândut bilete, am venit cu bani de acasă, am mobilizat oameni, dar până la urmă ne cedează și nouă nervii. Să vedem ce răspuns vom primi din partea Consiliului Local Petroșani în legătură cu cele două adrese oficiale pe care le-am trimis”, a declarat managerul, Marin Tudorache.

Datorii peste datorii la apă, neputința de a plăti vizele anuale ale jucătorilor sunt doar câteva dintre problemele care macină cea mai iubită echipă din județ. „Nu știu dacă voi mai rămâne sau nu la Jiul, dar un lucru știu sigur nu mai pot continua să-i mint pe jucătorii care mă sună zilnic și mă întreabă când vom începe pregătirile. Nu mai suport ca jucătorii să vină cu echipament și bani de acasă sau să-i pun să-și spele hainele. Dacă nu se va găsi nicio soluție probabil că desființarea echipei este iminentă”, a declarat antrenorul Sorin Ghițan.

Articol scris de Loredana Juglea

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 18:07 Special
Pe aceeași temă