Steaua are patru campioane la grupele de juniori

12 Jun. 2009, 15:16 Special

Finalul meciului de desemnare a campioanei Ligii a IV-a a Bucureștiului a adus odată cu înmânarea trofeului și medaliilor de câștigători și premii pentru echipele clasate pe primele 3 locuri la toate categoriile competitionale.
 

Festivitatea de premiere a produs un moment de uimire în tribune. Echipele ce urmau să fie premiate intrau pe terenul stadionului din Ștefan cel Mare, precum intră sportivii la Olimpiadă. Fiecare echipă era într-o culoare diferită și în fața ei se găsea o domnisoară ce avea o pancartă cu numele formației pe care o reprezenta și locul ocupat în campionat. După ce au făcut turul stadionului, formațiile s-au aliniat unele langă altele, pe terenul de joc, așteptând să fie strigate pentru premiere.

 

A.M.F.B. (Asociația de Fotbal Municipală București), prin președintele Vasile Avram, a premiat performanțele obținute de echipele clasate pe primele trei locuri după disputarea turneului play-off. Printre premiile oferite s-au numărat echipamente de joc, mingii, medalii, trofee, plase de poartă, si alte echipamente folositoare la disputarea unui meci de fotbal.
 

 

Invitatul special ce a înmânat trofeele și premiile oferite de A.M.F.B. a fost directorul general al FRF, Ionuț Lupescu.

 

Iată mai jos lista echipelor care au fost premiate în cadrul festivității:

 

– grupa 89-90: AS Forex (campioana), Unirea Tricolor (locul II), Victoria Brănești (locul III)

 

– grupa 91: Milisport (campioana), Juventus București (locul II), Grupul Școlar Sf. Pantelimon (locul III)

 

– grupa 92: Inter Clinceni (campioana), Tonus Club (locul II), FC Viitorul (locul III)

 

– grupa 93: Steaua (campioana), Dinamo (locul II), Concordia Chiajna (locul III)

 

– grupa 94: Steaua (campioana), Rapid (locul II), Grupul Școlar Mircea Eliade (locul III)


– grupa 95: Steaua (campioana), Dinamo (locul II), Grupul Școlar Sf. Pantelimon (locul III)

 

– grupa 96: Steaua (campioana), Dinamo (locul II), Pro Luceafărul (locul III)

 

Odată cu premierea campioanei Bucureștiului pe Liga a IV-a, Comprest, cât și a ocupantei locului doi, Romprim, A.M.F.B. a mai desemnat și jucătorul finalei, pe Duca Cristian, și cel mai bun portar al competiției, în prezența lui Dumitrache Constantin.
 

 

Tot la această festivitate, vicepreședintele CCA, Dan Lăzărescu, a premiat toți arbitrii competiției.

 

O mențiune specială pentru președintele AFMB, Vasile Avram, care a ținut foarte mult ca festivitatea să reprezinte un succes pentru fotbalul bucureștean. Chiar dacă ploaia torențială ce s-a abătut asupra stadionului Dinamo părea că îi va strica planurile, Avram a continuat să acorde premiile, până la ultimul, la adăpostul iluzoriu oferit de o umbrelă.
 

 

Articol scris de Marius Anghel
Foto de Florin Alboiu
 

12 Jun. 2009, 15:16 Special
Pe aceeași temă