Patrick Petre, OUT de la Farul Constanța? Mijlocașul a comis-o din nou și Marica vrea să scape de el

Patrick Petre, OUT de la Farul Constanța?** Mijlocașul a comis-o din nou și Marica vrea să scape de el

Patrick Petre (22 de ani) a fost lăsat de antrenorul Ianis Zicu în afara lotului pentru jocul de la Pitești, cu Campionii FC Argeș, iar Telekom Sport anunță că mijlocașul Farului a fost prins în toiul nopții într-un bar din Constanța.

Patrick Petre părea că se află pe drumul cel bun la Farul, sub comanda lui Zicu, dar aventura sa la Constanța e aproape de final. Conform sursei citate, fiul lui Florentin Petre a fost într-un bar din Constanța, în noaptea dinspre duminică spre luni, iar clubul a decis să-l tragă pe linie moartă.

Ciprian Marica și Ianis Zicu au fost colegi cu Florentin Petre, astfel că au decis să-i dea o șansă puștiului care nu s-a impus la Dinamo, Sepsi OSK sau Poli Iași. În ciuda relației speciale dintre Florentin Petre și cei doi oameni-cheie de la Farul, Patrick a ajuns „pe făraș”. În trecut, Patrick a avut de suferit extrem de mult din cauza întâmplărilor din viața sa extrasportivă.

Patrick Petre, OUT de la Farul după mai puțin de două luni?

Patrick a fost prezentat oficial la Farul Constanța pe 7 septembrie. Acum, la o lună și jumătate de la acel moment, fiul lui Florentin Petre ar putea să redevină liber de contract.

Patrick Petre se declara la acel moment extrem de nerăbdător să joace pentru Farul: „Am venit la o echipa frumoasă, cu tradiție, cu suporteri care sunt alături de echipă și care merită să o revadă în Liga 1. Sper să am multe realizări, să-mi ajut colegii să obținem cât mai multe victorii și să ne îndeplinim obiectivul. Sunt bine fizic, m-am pregătit în vacanță și abia aștept să joc.

Pe majoritatea noilor mei colegi îi cunoșteam. În lot sunt mulți jucători tineri cu mare calitate și sunt sigur că o să facem o treabă bună. Am cele mai multe meciuri în Liga 1 din lot și sper să arăt acest lucru și pe teren. Este cel mai puternic sezon de Liga a 2-a din ultimii ani, cu foarte multe echipe de tradiție. Încă nu am apucat să joc la Liga a 2-a, să simt jocul, să văd cum este aici, o să fie prima oară pentru mine. Sper să o fac foarte bine. Eu, personal, vreau să am realizări, goluri, pase de gol care să ajute echipa să câștige meciurile”, a spus Patrick Petre, pe 7 septembrie.

În trecut, Patrick s-a îmbătat în avion și a fost surprins la păcănele

Chiar dacă are doar 22 de ani, Patrick a fost mereu în centrul scandalurilor. În 2017, Patrick Petre a fost convocat de Daniel Isăilă la U21, însă nu a mai ajuns să îmbrace tricoul României. Petre Jr a consumat alcool în avion, alături de Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Vlad Olteanu, iar staff-ul tehnic a decis să-i trimită înapoi acasă.

La câteva luni de la acel episod, Patrick Petre a fost împrumutat de Dinamo la Sepsi OSK. Cariera lui la Sf. Gheorghe s-a încheiat după ce a fost surprins într-un cazino, în timp ce se juca la păcănele.

Florentin Petre a recunoscut că are mari probleme cu Patrick, dar în același timp a susținut că mijlocașul e capabil să treacă peste problemele extrasportive: „Eu nu știu ce să-i mai fac… O să vină acasă, o să vorbesc cu el, ori își dă seama de calitățile pe care le are, ori se apucă de băutură și de păcănele și în doi-trei ani i se duce viața. Dar eu am încredere în el. Este un caracter tare și nu se lasă afectat de asemenea lucruri”, spunea Florentin Petre, în trecut.

Se pare că Patrick nu și-a învățat lecția nici de această dată. În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Poli Iași.

Pe aceeași temă