Stadionul din Navodari, amenajat cu banii lui Hagi

05 Apr. 2009, 13:42 Special
Stadionul din Navodari,** amenajat cu banii lui Hagi

Pentru a deveni emblema orasului, Clubul Sportiv Navodari din luna ianuarie a.c. a intrat in reparatii capitale.

 

“Era si timpul stadionului sa intre in reparati pentru ca nimeni nu s-a mai gandit la el. Acolo se antreneaza aproximativ 200 de copii cu 4 antrenori din Navodari, iar in luna ianuarie a.c. am incheiat un parteneriat cu Gheorghe Hagi (foto) pentru realizarea acestei investitii intrucat vrea sa foloseasca stadionul pentru jucatorii Acadamiei sale de Fotbal”, a declarat, pentru cotidianul “Replica” de Constanta, Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.

 

Potrivit edilului, Gheorghe Hagi a investit pana in prezent 12 mii de euro pentru schimbarea gazonului. “Hagi a investit 12 mii de euro in gazon. Lucrarile de amenjare a stadionului vor fi gata in maxim 2 luni. Au fost facute investitii majore si, din vara, se va cumpara si un lot din divizia B sau C. Pana atunci vom pune la punct stadionul, care vreau sa devina o emblema a orasului. In prezent mai avem de montat centrala pe gaj, sa achizitionam mobilier nou cat si 2 tabele electronice de 200 de milioane. Lucrarile de reparatii depasesc la acest moment 300 de milioane de lei”, a mai explicat Matei.

 

De altfel, acesta a precizat ca stadionul va ramane proprietatea orasului, iar Hagi il va folosi cu “Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” in contrapartida.

 

Alexandra VASILE (replicaonline)
 

05 Apr. 2009, 13:42 Special
Pe aceeași temă