Geolgău: „Avem nevoie de conducători cu experiență, Dinu Gheorghe și Eugen Pârvulescu au avut rezultate”

Cosmin STAICU, Mihai Andries 05 Jun. 2014, 17:51 Campionat
Geolgău:**

Directorul general Ion Geolgău nu a negat că ar exista negocieri pentru întărirea conducerii clubului, Eugen Pârvulescu de la Pandurii și Dinu Gheorghe de la Astra fiind vizați de CS Universitatea.

„Dinu Gheorghe și Eugen Pârvulescu sunt conducători care au avut rezultate acolo unde au lucrat, iar clubul nostru are nevoie de conducători cu experiență. Eu m-am aplecat în cariera mea mai mult asupra sectorului de copii și juniori, am descoperit talente, șlefuite apoi de anumiți antrenori. Îmi place mai mult munca de teren, decât cea de birou. Prezența în finală a grupei de juniorii 1997 ne dă speranțe că se va naște o nouă generație de excepție care să aducă titlul la Craiova, pe stadionul cel nou. Sunt jucători pe care i-am adus de la alte cluburi din Craiova, dar și din țară, în care ne punem mari speranțe” a comentat Geolgău

Geolgău a evidențiat meritul tuturor care au contribuit la promovarea în prima ligă: „Sunt mulțumit că ne-am îndeplinit obiectivul. Este și meritul lui Stângă și al lui Erik Lincar pentru această promovare. Finalitatea îi aparține lui Gabi Balint și suntem mândri că vom evolua la cel mai înalt nivel. Cu Vâlcea vrem să câștigăm pentru că ne dorim să încheiem campionatul pe locul întâi. În iarnă, când am fost numit, știam că nu va fi deloc ușor. Am continuat munca lui Bădiță și a profesorului Stroe, care au avut o contribuție imensă la revenirea fotbalului în Craiova. Îmi pare rău că domnul Stroe nu mai este printre noi să se bucure de această promovare”. 

Directorul general a explicat de ce Gică Craioveanu nu va juca în meciul cu Vâlcea, așa cum se credea. „Trebuia să-l legitimăm mai demult și oricum ne trebuia cartea verde, fiindcă el mai joacă încă în Spania” a spus Geolgău.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Mihai Andries 05 Jun. 2014, 17:51 Campionat
Pe aceeași temă