„Avem meciuri grele în Antalya, pentru că doar așa îți poți vedea nivelul”

27 Jan. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale

Aflat în cantonament în Antalya, alături de echipa pe care o patronează, FC Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi a vorbit despre meciurile de verificare pe care formația sa le susține în stagiul de pregătire.

„Am căutat să avem parte de adversari puternici, ce evoluează în prima ligă în campionatele din care provin. Doar așa își poți da seama de nivelul la care te afli. Am arătat omogenitate cu Ferencvaros și am obținut o victorie importantă”, a explicat Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a cântârit și șansele echipei sale de a obține promovarea pe prima scenă fotbalistică a țării: „Ne așteaptă un retur foarte greu. Ne-am atins obiectivul în tur, fiind pe primul loc la jumătatea campionatului. Am adus 10 jucători noi în vară și deja arătăm omogenitate. În plus ne-am întărit acolo unde trebuie prin sosirea lui Nicolae Dică. La început au fost tatonări cu Dică, însă lucrurile au devenit simple când el a vrut să vină cu toată inima la Constanța. Arătăm bine și dacă vom munci la fel de bine în continuare vom reuși promovarea”.

FC Viitorul II întâlnește sâmbătă pe Berliner AK 07

FC Viitorul II, formație alcătuită din juniorii născuți în 1993, 1994 și 1995 ai Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, va susține, sâmbătă, al doilea meci de verificare în cantonamentul din Antalya. Adversara formației pregătite de Cristian Cămui va fi formația Berliner AK 07, care evoluează în a patra ligă germană. La jumatatea campionatului BAK 07 ocupă poziția a 5-a în clasament.

Pentru FC Viitorul II va fi al doilea meci în cantonamentul din Antalya, după cel disputat marți contra formației germane Erzgebirge Aue II (scor 0-1).

sursa: Academia Hagi

27 Jan. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă