Reactivarea Corvinului se va face peste o lună!

19 May. 2009, 12:29 Special
Reactivarea Corvinului se va face peste o lună!

Cu trei zile mai târziu decât termenul fixat la începutul anului pentru anunțarea reactivării echipei de fotbal Corvinul 1921, primarul Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto, în dreapta), și președintele grupării, Mircea Alic (foto, în stânga),  au ieșit, ieri, în fața suporterilor și a reprezentanților presei locale cu mâinile goale.

Fără o soluție palpabilă dar ca un autentic om politic, Hada nu s-a sfiit să lanseze o nouă promisiune, să mai ceară încă un termen zăbavă pentru un răspuns clar, ambele învăluite în speranță. Edilul șef al Hunedoarei a afirmat că se află în negocieri avansate cu reprezentanții firmei New Utility Italia care se vor implica în construirea unui incinerator de deșeuri în afara orașului cu bani de la Uniunea Europeană.
„Am avut mai multe runde de negocieri în care italienii s-au declarat de acord cu includerea finanțării Corvinului în proiectul de 120 de milioane de euro pe care îl vom derula împreună. Sper ca, în maximum o lună, să avem contractul și banii pentru începerea procedurii de reactivare a Corvinului”, a declarat Hada, susținut de Mircea Alic, deținătorul brandului și siglei Corvinul 1921.

„Am asistat și eu la discuți și am văzut cum domnul primar s-a luptat pentru Corvinul.  Nu ne vom supăra nici eu și cred că nici suporterii dacă banii vor veni chiar și cu 2-3 săptămâni înainte de termenul limită de înscriere în campionat”, a afirmat Alic.
Suporterii hunedoreni prezenți la întâlnire au atenționat autoritățile locale că vor continua campania „Salvați Corvinul” până în momentul în care echipa va fi înscrisă în campionat.

Articol scris de Sami Tamaș

 

19 May. 2009, 12:29 Special
Pe aceeași temă