Răchită este antrenorul României B! CE CREZI?

Mihai Andries 10 Mar. 2009, 17:21 Special
Răchită este antrenorul României B!** CE CREZI?

Începând de azi, Vivi Răchită este antrenorul naționalei B a României! Informația a fost confirmată pentru siteul Liga2.ro de către oficialii FRF, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie anunțat și programul acestei reprezentative.

Conform informațiilor pe care le avem, lotul condus de Răchită urmează să joace un amical în deplasare cu echipa similară a Portugaliei. Partida se va disputa pe data de 1 aprilie, în aceeași zi în care naționala lui Pițurcă va juca un meci important din preliminarile CM cu Austria, tot în deplasare. Naționala B urmează să fie alcătuită din jucători sub 23 de ani, dar și mai mari, care nu sunt la echipa națională și care din cauza vârstei nu mai pot evolua la echipa de tineret.

Desemnat cel mai bun antrenor al turului de către cititorii siteului Liga2.ro, Vivi Răchită a antrenat în tur pe FC Ploiești pe care i-a lăsat pe locul 3 al seriei I, în urma Ceahlăului și a Progresului. În ultima vreme, Răchită a fost angajat la Primăria Ploiești pe post de consilier personal pe teme de fotbal al primarului Andrei Volosevici. Principala sa activitate pe acest post este de a supraveghea operațiunile de trecere a Petrolului Ploiești în patrimoniul primăriei. Mai mult ca sigur că Răchită nu va renunța la acest post, deoarece munca de la primărie nu îl va împiedica să-și desfășoare activitatea la naționala B.

Mihai Andries 10 Mar. 2009, 17:21 Special
Pe aceeași temă