Partizan Satu Mare nu mai joacă barajul de promovare!

11 Jun. 2009, 15:13 Special
Partizan Satu Mare** nu mai joacă barajul de promovare!

Asociația Județeană de Fotbal din Arad este înconjurată din nou de un scandal care a ajuns până pe malul Dâmboviței la FRF.

 

„În conformitate cu Decizia Comitetului de Urgență a FRF din data de 10.06.2009 vă facem cunoscut că dreptul de participare la barajul pentru promovarea în Liga a-3-a revine echipei clasate pe locul doi în campionatul Ligii a-4-a, CS Frontiera Curtici, care deține Certificat de Identitate Sportivă eliberat de ANS și are personalitate juridică de drept public”, este comunicatul sec al ajefiștilor.

 

După ce a câștigat campionatul județului Arad, Partizan Satu Mare nu are drept de participare, deoarece nu deține Certificatul de Identitate Sportivă, act care era obligatoriu și în Divizia D, însă ajefiștii, care de obicei, au făcut un compromis, pentru a mai strânge probabil un vot. Conducerea Partizanului aruncă pisica în curtea primăriei și spun că primarul Secusigiului, Ilie Cheșa, nu i-a susținut.

 

„Oricum nu vom mai juca la Satu Mare. Să joace primarul cu consilierii. Ne mutăm de acolo”, a răbufnit antrenorul Dănuț Drida. De cealaltă parte, primarul a spus că a încercat tot posibilul să ajute echipa, chiar având o discuție cu avocatul AJF.

 

„Vineri am convocat o ședință a consiliului, pentru a ajuta echipa. Din păcate, astăzi mi s-a comunicat din partea conducătorilor de la Partizan că nu mai are rost că e prea târziu”, a declarat pentru Observator arădean primarul Secusigiului.

 

Jocul dintre AC Recaș și CS Frontiera Curtici se va desfășura în data de 17 iunie, de la ora 17.30, pe terenul Unirii din Sînnicolau Mare.
 

 

Articol scris de Daniel Berar

 

11 Jun. 2009, 15:13 Special
Pe aceeași temă