Mititelu denunță o conspirație împotriva Științei

15 Aug. 2011, 11:57 Special
Mititelu denunță o conspirație împotriva Științei

Craiova a fost ștearsă de pe harta fotbalului, dar Adrian Mititelu (foto) continuă războiul său cu Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, convins fiind că va câștiga. Deschide proces după proces, își acutizează discursul și, iată, ajunge la acuze năucitoare!

Adrian Mititelu începe să tragă cu arme neconvenționale înspre principalele figuri ale fotbalului românesc. Ultima versiune a patronului din Bănie asupra evenimentelor care au condus la excluderea Universității Craiova din tot ce înseamnă fotbal este șocantă. Ea presupune o conspirație la nivel înalt: „Am aflat ce vor să facă și voi dovedi asta! Totul face parte dintr-un plan bine pus la punct! Dragomir, Pițurcă și Sandu sunt în cârdășie cu un grup din Craiova. Vor să pună mâna pe club ca să-l transforme în unealtă politică pentru următoarele alegeri. Dacă aș lăsa clubul, să vedeți ce repede s-ar găsi o soluție ca Universitatea să reînvie!”.

„Voi radia FRF!”
Mergând mai departe, Mititelu susține că există și o parte profitabilă a machiavelicului plan al celor numiți mai sus: „Acum vând jucător după jucător din postura de fotbaliști liberi de contract, dar, de fapt, se încasează sume grele! Sandu, Dragomir și niște cunoscuți impresari împart comisioanele pe care cluburile care îi iau pe jucătorii Craiovei le plătesc!”. Mititelu spune că nu va renunța în ruptul capului la Universitatea și că se va bate până la capăt. Patronul Craiovei speră ca, prin procesele deschise FRF, să desființeze pur și simplu instituția care guvernează peste fotbalul românesc: „Sunt multe ilegalități comise acolo și le voi demonstra. O să radiez FRF! Atunci când va fi obligată să-mi plătească 40-50 de milioane de euro daune, o să intre în insolvabilitate și o să primesc Casa Fotbalului!”.

Sunt cu nepoțica și așa de puțin mă doare de ce susține Mititelu. Pur și simplu nu mă interesează!
Mircea Sandu, președinte FRF

Eu am treabă cu primăria! Sunt bugetar! Nu am treabă cu fotbalul, nu am nicio idee despre cum pot să ajut fotbalul și nici nu vreau să declar nimic despre fotbal!
Antonie Solomon, primar Craiova

Dragomir și Sandu vor fi condamnați! Nu credeți? Nici Dinel Staicu nu credea și râdea când a luat 4 ani. Apoi, la apel a luat 12 și abia s-a scos cu 7 la recurs!
Adrian Mititelu, președinte Universitatea Craiova

Articol de Doru GHEORGHIU

15 Aug. 2011, 11:57 Special
Pe aceeași temă