Mircea Alic contestă FCM CORVINUL 1921

23 Apr. 2009, 09:27 Special
Mircea Alic contestă **FCM CORVINUL 1921

Președintele FC Corvinul a făcut recurs împotriva hotărârii date de Judecătoria Hunedoara, care a acordat personalitate juridică unui club cu același nume.

Proiectul înființării Clubului Sportiv FCM Corvinul 1921 Hunedoara, societate non-profit care intenționează să deruleze, printre altele, mai multe activități sportive, fiind enumerate nu mai puțin de 15 discipline sportive, în cap de listă fiind așezat fotbalul, are toate șansele să fie stopat încă din fașă.

La puțin timp după ce a aflat din HUNEDOREANUL că noua entitate sportivă a obținut personalitate juridică din partea Judecătoriei Hunedoara, reprezentantul AS FC Corvinul Hunedoara ( club fondat in 1921), Mircea Alic (foto), care este și deținătorul Certificatului de Înregistrare a Mărcii nr. 73690 eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), a contestat decizia.

"Am atacat cu recurs hotărârea Judecătoriei Hunedoara. Nimeni nu poate folosi numele de Corvinul la clasele de clasificare pe fotbal stabilite de OSIM fără acordul meu", a declarat Mircea Alic, președintele FC Corvinul Hunedoara.

Dosarul cu numărul 911 / 243 / 2009 a fost trimis de la Judecătoria Hunedoara către Tribunalul Hunedoara unde, la începutul lunii iunie, va fi judecat recursul.

Alic a mai avut câștig de cauză într-un proces similar cu clubul de fotbal Corvinul 2005, care a fost obligat de instanță să-i plătească daune în valoare de 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată, deoarece a folosit denumirea "Corvinul" și culorile alb-albastru fără licență.

Articol scris de Sami Tamaș

23 Apr. 2009, 09:27 Special
Pe aceeași temă