Marinarii supărați pe Federație

07 Jun. 2009, 21:24 Special
Marinarii supărați **pe Federație

Înainte de startul meciului de azi cu Dunărea Galați, din cadrul turneului semifinal pentru juniori republicani disputat la București, tehnicianul campioanei en-titre, Farul, avea un mare of. Fost internațional român în anii ’70 și având 400 de prezențe în primul eșalon al României, Dumitru Antonescu își exprima regretul că federația nu i-a permis să folosească patru dintre cei mai buni juniori pe care îi avea în ograda clubului: vedtele Alibec și Cosmin Matei, dar și talentații Vlad și Kenny.

 

În regulamentul turneului final există o prevedere prin care un jucător nu este eligibil dacă nu are cel puțin 3 prezențe în campionatul de juniori sub culorile clubului. În condițiile în care cei patru jucători în discuție nu au putut participa în meciurile de juniori din cauza programului încărcat, tehnicianul farist se simte nedreptățit.


“Am patru jucători de excepție, portarul Vlad și jucătorii de câmp Alibec, Cosmin Matei și Kenny. I-am avut mai mereu absenți. Fie jucau la echipa mare, fie la loturile naționale de juniori, când să îi mai bag și la juniori. Prin acea prevedere de regulament li se ia dreptul de a juca în turneele finale. Mi se pare nedrept. Ca să îi am apți de joc ce trebuia să le fac? Să îi aduc de la echipa mare ca să îi bag câte un minut în trei meciuri pentru a fi eligibili?” a comentat antrenorul constănțenilor.

 

Deși lipsiți de aportul celor patru, marinarii au reușit să învingă în ambele meciuri disputate în grupele turneului de la București, urmând a juca finala cu Dinamo, miercuri dimineața.
 

 

Articol scris de Mihai Andrieș
 

07 Jun. 2009, 21:24 Special
Pe aceeași temă