Marin Tudorache și Viorel Stancu se școlesc în Elveția

18 Mar. 2009, 14:00 Special
Marin Tudorache și Viorel Stancu se școlesc în Elveția

Cei doi tehnicieni frecventează cursurile de antrenorat la nivel de copii și juniori. «Nu ne este rușine să mergem la cursuri. Am antrenat doar seniori și trebuie să studiem cum să ne ocupăm și de cei mici», a pus Tudorache.

Inițiatorii primei școli private de fotbal din Valea Jiului, Marin Tudorache și Viorel Stancu frecventează cursurile de antrenorat pentru fotbalul juvenil. Aceștia merg des la București pentru a se iniția și spun că pentru ei nu este deloc o rușine. „Am avut 150 de copii la școală, dar am mai triat și au rămas 70 în acest moment. Nu ne este rușine să spunem că mergem la cursuri de antrenorat pentru că atât eu cât și Stancu am antrenat doar la seniori și avem nevoie de cunoștințe și la juniori. Trebuie să învățăm multe la acest capitol„, a spus Tudorache.

Cei doi vor merge în luna mai chiar la un curs de specializare în Elveția. „Vom merge pe banii noștri la un curs în Elveția dar dacă s-ar găsi un sponsor ar fi foarte bine pentru noi”. Tehnicianul , proaspăt demisionat din funcția de antrenor principal de la echipa din liga a treia, CS Vulcan, a declarat că nu se mai întoarce acolo indiferent de situație. „Eu am dus bani de acasă la Vulcan. Am făcut muncă voluntară nu mi-a trebuit niciun leu dar nu mai pot nici eu așa că mai bine am renunțat. Cu promisiuni nu puteam să țin jucătorii în teren„, a conchis antrenorul din Vale.

Articol scris de Loredana Juglea
 

18 Mar. 2009, 14:00 Special
Pe aceeași temă