Marin Tudorache și Damian Militaru se alătură staffului de la Șirineasa

Adrian MUJEA 10 Aug. 2017, 11:00 Campionat
Marin Tudorache și Damian Militaru se alătură staffului de la Șirineasa

Echipa de Liga a III-a ACS Șirineasa este în cantonament  la Baza Sportivă  Jiul Petroșani, până pe 17 august. Pe lângă tehnicianul Gabi Mangalagiu, care a condus echipa și în sezonul trecut, de luni, la Petroșani s-a alăturat staff-ului Marin Tudorache (director tehnic) și Damian Militaru (antrenor secund).

Lotul deplasat în cantonamentul de la Petroșani este unul subțire numeric, dar care probabil va fi completat în zilele următoare.  Din lotul de sezonul trecut merge în cantonament doar un senior, Lăzărescu și ceilalți găsindu-și deja alte angajamente, după ce la club, noul patron Nicolae Sarcină a tot amânat luarea unei decizii în privința locației de disputare a jocurilor.

Până la urmă, echipa se va muta la Petroșani doar dacă va fi repartizată în Seria C4, iar în cazul în care va rămâne în Seria C3, revine în actualitate varianta Rm.Vâlcea.  Totuși, varianta Petroșani nu îi mulțumește pe vâlcenii aflați în lot și care au semnat contractele, după ce li s-a spus că se va juca în Zăvoi. Astfel, contingentul de vâlceni intenționează să părăsească echipa în aceste zile, dacă clubul rămâne la Petroșani.

LOT ACS ȘIRINEASA:

Portari: Teodorescu (?)
Fundași: Ioniță,  B.Popescu, Lăzărescu, Cocâr, Giuga, Tisoaica
Mijlocași: Iordache, Manole, Pîrvu, Vasile, Roman, Ov.Popescu, Horumbă (accidentat), Vezan
Atacanți: Cocină, Anghelina

 

 

Adrian MUJEA 10 Aug. 2017, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă