„Jucătorii vor trece la CSM Jiul Petroșani, iar baza sportivă va fi preluată de către Primărie”

Întâlnirea dintre primarul orașului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, și managerul echipei Jiului Petroșani, Marin Tudorache, a avut în cele din urmă un rezultat pozitiv, așteptat cu sufletul la gură de către suporterii formației ce activează acum în Liga a IV-a Hunedoara. Fanii anunțaseră, în caz contrar, că erau pregătiți de un nou protest în situația în care nu se lua o decizie favorabilă. De altfel, aceștia au și fost chemați la masa rotundă a lui Ridzi.

CSM Jiul Petroșani va exista oficial. Clubul va fi trecut în propietatea municipiului, se va înscrie în noul sezon al Ligii a IV-a, iar jucătorii vor fi legitimați și, bineînțeles, vor avea și contracte de joc, un lucru normal, dar extrem de rar la formațiile din ligile inferioare.

„Înțelegem problemele pe care domnul primar Tiberiu le are cu soția sa și știm că e greu, însă mai sunt doar câteva zile până când încep înscrierile pentru un nou an. Sperăm ca problemele echipei să se rezolve și băieții să înceapă antrenamentele cât mai curând. Am fost așteptați în birou domnului primar pentru a discuta soarta echipei Jiul Petroșani. Lucrurile merg foarte bine, jucătorii vor trece la CSM Jiul Petroșani, iar baza sportivă va fi preluată de către Primărie. O parte dintre jucătorii vor fi angajați și plătiți. Din discuțiile purtate cu domnul primar se pare că există și semne de sponsori. Deci lucrurile sunt din ce în ce mai bine, băieții vor începe în curând antrenamentele! Jiul nu moare!„ se arată în comunicatul emis de către gruparea „NOI din VALE”.

Articol scris de Loredana JUGLEA

 

Pe aceeași temă