În Liga 2 și 3 se joacă cu aceeași minge. FRF cheltuie aproape 100 de mii de euro pentru a da mingi tuturor cluburilor

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 19:00 Special
În Liga 2 și 3 se joacă cu aceeași minge.** FRF cheltuie aproape 100 de mii de euro pentru a da mingi tuturor cluburilor

Membrii Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal au hotărât în ședința de astăzi, 1 august, ca forul condus de Răzvan Burleanu să cumpere mingi pentru toate cluburile din Liga 2 și 3, câte 15 pentru fiecare club în parte. Mingiile primite vor fi cele cu care se va juca în meciurile oficiale ale respectivelor campionate.

„Toate echipele din Liga a 2-a și a 3-a să își dispute toate meciurile oficiale cu aceeași minge, care va fi achiziționată de Federația Română de Fotbal în perioada următoare”, a declarat Răzvan Burleanu după ședința CEx.

„Aprobă achiziționarea de mingi pentru cluburile din Liga a 2-a și Liga a 3-a , astfel în vederea alocării unui numar de 15 mingi / club, aprobă achiziția a 1.650 mingi în valoare de aproximativ 95.700 EUR net”, scrie site-ul FRF după încheierea ședinței CEx.

Campionatul Ligii 2 începe la finalul acestei săptămâni, 4-5 august, în timp ce campionatul Ligii 3 debutează pe 26 august.

Cât privește propunerea președintelui CS Mioveni, Constantin Stancu, de aprobare a efectuării a patru înlocuiri de jucători pe durata unui meci de Liga 2, FRF nu a comunicat nimic despre acest lucru după încheierea ședinței CEx.

CITEȘTE și:

OFICIAL | FRF a aprobat schimbarea denumirilor cluburilor UTA și FC Argeș. Burleanu: „Ne transmite un semnal foarte puternic, de însănătoșire a fotbalului”

FRF a acceptat-o pe Metalul Reșița în Liga 2, club care de astăzi își schimbă denumirea. Programul competițional stabilit cu 20 de echipe rămâne același

FRF a stabilit programul noului sezon al Ligii 2. FC Argeș – Pandurii și Chindia – UTA sunt cele mai tari meciuri ale primei etape

Prima etapă a Ligii 2 nu se vede la TV! Singura televiziune care e interesată de aceste drepturi nu vrea să le achiziționeze prin licitație, ci direct, pentru a-și impune condițiile

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 19:00 Special
Pe aceeași temă