Gică Hagi vrea pe „Farul”!

26 Jul. 2012, 23:55 Special
Gică Hagi vrea pe

Viitorul este a doua echipă, după Steaua, care dorește să joace partidele de pe teren propriu pe arena Farului. Echipa lui Hagi are baza la Ovidiu, dar, cel puțin pe moment, dispută partidele de acasă la Galați. Dar „Regele” dorește să schimbe acest lucru și este în discuții avansate cu oficialii Farului pentru ca Viitorul să joace pe arena Farului.

Finanțatorul marinarilor, Marian Diaconescu a confirmat discuțiile cu „Regele”. „Am avut două întâlniri cu Hagi și mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. Vrem ca împreună să schimbăm ceva în fotbalul constănțean și să nu ajungem la o rivalitate precum o vedem în Ploiești și Cluj”, a spus Diaconescu. Acesta e de părere că sunt mari șanse ca Viitorul să joace la Constanța: „Pot spune că în proporție de 99,99% Viitorul va juca meciurile din Liga I la Constanța, pe Stadionul Farul. Mai este nevoie doar de omologarea terenului, dar acestea sunt amănunte minore. Viitorul va veni să joace aici al treilea meci de pe teren propriu, cel cu Gaz Metan Mediaș”.

Fanii Farului nu-l iubesc pe Hagi

Suporterii Farului sunt cei care au însă ultimul cuvânt în această problemă, fiind arhicunoscută adversitatea lor față de echipa „Regelui”. În sezonul trecut, când Viitorul a jucat cu Farul, fanii echipei din urmă l-au înjurat. Aceștia sunt supărați că Hagi și-a făcut echipă proprie în loc să vină și să investească la Farul, formația unde a crescut. „Suporterii noștrii trebuie să înțeleagă că această rivalitate nu aduce lucruri bune și că împreună cu Viitorul putem readuce fotbalul constănțean în prim-plan”, a completat Diaconescu, care se va vedea cu Hagi și cu fanii Farului mâine seară, la ora 20:00, la stadionul din Constanța.

Articol de Cristian BANCIU
Foto de Mihai ANDRIEȘ

26 Jul. 2012, 23:55 Special
Pe aceeași temă