FOTO! Silviu Lung, implicat într-un grav accident de circulație! Un om a decedat, fostul portar și-a recunoscut vina! „Va fi deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă!”

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 16:27 Special

 

  • Silviu Lung a fost miercuri implicat într-un grav accident de circulație, la 30 de kilometri de Craiova
  • O persoană a decedat, iar Sivliu Lung și doi adolescenți au fost răniți
  • Din informațiile apărute până acum, vina aparține lui Silviu Lung, care a intrat pe contrasens într-o zonă în care depășirea este interzisă
  • Alina Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj, a declarat că va fi întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală
  • Fostul portar și cei doi răniți au fost transportați la Spitajul Județean Craiova, pentru a primi îngrijiri medicale

UPDATE 19:15 „Toți pacienții au fost examinați și internați. Fata este la terapie intensivă și este monitorizată de medici. Fratele ei este la rândul său internat.
Silviu Lung este conștient și se află în clinica de neurochirurgie a spitalului nostru. Toți vor fi evaluați și reevaluați. Este prematur să ne lansăm în supoziții. Ne menținem optimiști, dar în cazul fetei poate fi nevoie de o intervenție neurochirurgicală în cursul zilei de mâine (n.r. joi)”, a spus Cristina Georgmăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Craiova, la sport.ro.


UPDATE 17.22: La Spitalul Județean au sosit imediat și Silviu Lung jr., Sorin Cârțu și Marian Bondrea: „A vorbit cu mine, este conștient. Avea lovituri pe mâini, la cap. Acum îl duceau la tomograf. Știe că a murit un om și repetă mereu acest lucru”, a spus Sorin Cîrțu la Sport.ro.

Foto: Florin CEAUȘU


UPDATE 17.14: Silviu Lung se află în aceste momente la Spitalul Județean din Craiova, unde primește îngrijiri medicale. Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt al spitalului:  „Are mai multe lovituri la cap, nasul spart, dar este conștient, chiar dacă este un pic confuz”


UPDATE 17:04: Alina Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj, a explicat cum s-a petrecut accidentul la postul B1 TV: „Pe fondul vizibilității reduse, unul dintre șoferi a intrat pe contrasens unde se află și o curbă, și o linie continuă. Se va deschide un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Din primele constatări, mașina Mercedes circula pe contrasens”


UPDATE 17: 01: Zona în care s-a produs tragicul eveniment este una cu probleme. În urmă cu o lună și o zi, la câțiva kilometri de locul unde a avut loc accidentul de astăzi, un fotbalist de 33 de ani a decedat după ce mașina pe care o conducea, marca BMW, a intrat într-o stație de autobuz și a ricoșat apoi într-un copac. Emanuel Corneanu, jucător la Dunărea Calafat, a pierdut atunci controlul automobilului într-o porțiune în care se efectuau lucrări. (DETALII AICI)


UPDATE 17.00: Celelalte două persoane rănite sunt doi adolescenți de 15, respectiv 16 ani. Cei doi sunt frați, iar persoana decedată este tatăl lor, un bărbat în vârstă de 42 de ani.


UPDATE 16.54: Site-ul publicației locale Gazeta de Sud a prezentat imagini cu cele două autoturisme implicate în accident. După cum se poate observa pe imagini, automobilul Renault – cel în care se afla persoana decedată – a fost distrus aproape în totalitate.


UPDATE 16.48: Potrivit Realitatea TV, Silviu Lung le-ar fi spus celor de la spital că el a fost de vină. Există o variantă conform căreia fostul portar ar fi provocat accidentul în urma unei depășiri. În zona respectivă este linie continuă, iar depășirea este interzisă.


UPDATE 16.47: După cum se poate observa în imaginile prezentate de România TV la fața locului a ajuns și Tibi Lung, fiul fostului internațional român.


UPDATE 16.42: Postul de televiziune România TV a prezentat imagini de la locul accidentului. În poza de mai jos este autoturismul avariat în care se afla Silviu Lung.

UPDATE 16.28: Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Craiova: Până în acest moment, la spital a ajuns o singură victimă a accidentului, este vorba despre o tânără aflată într-o stare de confuzie. Este în acest moment în evaluare”

Potrivit martorilor oculari, și Silviu Lung este într-o stare de confuzie și de agitație după impact. Totuși, surse din clubul Astra susțin că imediat după accident, antrenorul cu portarii a sunat la club pentru a solicita elicopterul finanțatorului Ioan Niculae, însă acesta nu a putut decola din cauza ceții.


UPDATE2: Primele informații neoficiale susțin că șoferul automobilului Renault a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar mașina condusă de fostul mare portar al Științei n-a putut evita impactul.


UPDATE: „Accidentul a avut loc în zona unei păduri, pe Drumul European 79, între Craiova și Calafat. O persoană aflată într-un automobil Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, printre care și Silviu Lung, care era la volanul unui autoturism Mercedes. Cercetările sunt în derulare”, a declarat pentru ProSport purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Dolj.

În momentul în care s-a produs nefericitul eveniment, fostul mare portar al Craiovei se deplasa spre locuința sa, după ce fusese la socrii săi.


UPDATE 16.28: Cristina Georgmăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Craiova: „Până în acest moment, la spital a ajuns o singură victimă a accidentului, este vorba despre o tânără aflată într-o stare de confuzie. Este în acest moment în evaluare”

Potrivit martorilor oculari, și Silviu Lung este într-o stare de confuzie și de agitație după impact. Totuși, surse din clubul Astra susțin că imediat după accident, antrenorul cu portarii a sunat la club pentru a solicita elicopterul finanțatorului Ioan Niculae, însă acesta nu a putut decola din cauza ceții.


Silviu Lung a fost implicat, astăzi,  într-un accident de circulație. Din primele informații, acesta a avut loc în zona Radovan, la 30 de kilometri de Craiova, într-o zonă cu pădure și multe serpentine.

În momentul în care s-a produs nefericitul eveniment, fostul mare portar al Craiovei se deplasa spre locuința sa, după ce fusese în vizită la socri.

„Accidentul a avut loc în zona unei păduri, pe Drumul European 79, între Craiova și Calafat. O persoană aflată într-un automobil Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, printre care și Silviu Lung, care era la volanul unui autoturism Mercedes. Cercetările sunt în derulare”, a declarat pentru ProSport purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere Dolj.

Primele informații neoficiale susțin că șoferul automobilului Renault a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar mașina condusă de fostul mare portar al Științei n-a putut evita impactul.

Foto: Florin CEAUȘU și Gazeta de Sud

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 16:27 Special
Pe aceeași temă